merveanne_ Hamilelik belirtileri sebebiyle daha once de iki kez test yaptrdigim yerde bu sabah yine yaptirdim ancak her ucunde de direk 0,100 yaziyor bu normalmi? Tabi hamile olmamis olabilirim anliyorum da, bu deger hep ayni mi cikar hamile degilsen ?
Kyy01 merveanne_ aynı yerde veriyorsan negatif değeri odur laboratuvarin bizim negatif değerimiz 1.20 mesele her yerin bı değeri olur
sehrengiz_8 merveanne_ vücudunda o hormon belirli bir oranda artmadığı için değer aralığı hep odur gebe olmadığım zamanlar benim de sabit hep öyle çıkardı
Tubatgn merveanne_ 5’in altı ne çıkarsa çıksın gebelik değil canım. O gün ki hormonuna göre çıkar bu. Benimde hamile olmadığım dönemler baktırdığım kanlarda bu oran değişmiş hep. Bazen 2 çıkmış bazen 0,100 çıkmış. Dediğim gibi beta hormonu günlük değişen bir şey hamile değilsen 5’in altında değişkenlik ya da sabitlik gösterebilir.
kalbiminpariltisi merveanne_ aynı çıkmasına gerek yok aslında beş in altında olduğu sürece negatif demek, tekrar kan verip kendinizi yormayın inşallah bir sonrakinde pozitif haberi alırsınız ☺️
merveanne_ Kyy01 himm yanlis olma ihtimali yok yani deglmi? Gidip baska biyerde tekrar yaptirmayayim?