Seyma65 Meryem_K 32.haftamdayım bel ağrısı ve son 4 gündür sağ tarafta bir batma hissi o tarafa yatınca bi dalak şişmesi gibi sanki bi acı hissi
yagmur_225 Meryem_K 38. Haftaaa🤰🏼 uykusuzluk, vajinal baskı, el parmaklarında şişlik, aşırı iştah artışı, çarpıntı😔 buna da şükür diyoruz🫢☺️
Arzu-yazgan Mrym9355 bnm de 37+5 bugün benim de kaşıntım var Allah düşmanıma vermesın berbat bir kaşıntı benim ki sınırda olduğu için bugün doğum Allah’ın izni ile
Merve2546 Ulvana vajinal akıntımda var bel ağrım ayakta çalışıyorum akşama kadar bazen akşama doğru eğilmekten ağriyor normal olarak ağrimiyor
Bebeksi34 18+6 dayanılmaz bel kalça ağrısı bacak çekilmesi şimdiden böyleyse sonra ne oluruz bilemiyorum 🥲
mervebyz Meryem_K sorma valla tam kusmalar bulantılar bıttı rahatladım artık dedım boğazımdan gogus arama kadar fokur fokur bır kaynama.ne su ne soda hıcbısey etkı etmıyor gavıscon kullanıyorum
Minikmucizemmm26 Queen1 benim de 12+4 dün acayip bel ağrısı vardı ona birda arada karın ağrısı ve kasık ağrısı eklendi ama korkma rahim büyüdükçe bel’e baskı yaparmış belde ki karındaki ağrılar bu yuzdenmis doktorum öyle söyledi bana
Cansel2017 Mrym9355 napicam bilmiyorum gecelri uyku haram özellikle avuç iclerim ve ayak altlarim çok yaygın kasiniyo döküntü falan yok sadece kasinti
Mrym9355 Cansel2017 sizi çok iyi anlıyorum tek çaresi doğurmak 2haftam kaldı benim hayırlıysa bir kucağıma alayım hepsi geçiçek inşallah 🙏
bademli_puding Minigiminannesi5 kız biliyorum ikinci gebeliğim ilkinde bazen altıma kaçırırdım yetişemediğimde oturur ağlardım 😂😂
bademli_puding atlasinannesi_ tutmak sağlıklı değil zaten bende biraz tutmaya çalışıyorum elinde sonunda gideceksin beyi tutuyosun diyorum kendi kendime 😂😂
Mrveem Meryem_K ay canım sende de mi var ben bugün öğrendim yani gebelik ama kaç gündür hep benimde karın ağrım var sürekli doktora göründün mü ne dedi bunun için korktum bende
GokceMom_ Meryem_K 23+2 haftalıgız kızımla aşırı derece de mide yanmam var süt içiyorum elma yıyorum maden suyu içiyorum o bıraz iyi gelıyo sonra tekrar baslıyo nasıl gecer bılmıyorum valla
Feyzaclk Meryem_K 15 deyim mide ağrısı oluyor . sürekli işeme ama asla büyük tuvalete çıkamama. Suyu bol içtiğim halde kabızım:( bunlar dışında iştah diyebilirim herşeyi yiyesim var 🤪
Zeze1792 Cansuarass ben de 22 deyim. 18 gibi bulantım bitti ama mide kaynaması başladı aynı. Bütün gün naneli şeker ağzımda