Cihangirmom aaysegull12 22+4 olduk mayıs sonu muhtemelen doğum olacak evhamlı pimpirkli ay oram ağrıyor neden akıntım var neden me oluyor falan diye diye her gün biraz daha ağırlaşarak geçiyor görmeden sevdim görmeden de özledim oğlumu mayısı iple çekiyorum ❤️
GokceMom_ aaysegull12 23+3 haftalıgız kızımla bendede 28 mayıs gorunuyo dogum 116 gunumuz kaldı Rabbım bebişlerimizi sag salım saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🤲❤️guzel annelerim
btllsk aaysegull12 25 haftalık oluyoruz bu akşam 😍 18 Mayıs gösteriyor ama sezaryen olmayı düşündüğüm için 1-2 hafta önceden gelir büyük ihtimalle heyecanla bekliyoruz minik kızımızı 🥰😍
Mnur123 beyza-1 bende 23+4 haftalığım 🥰 19 mayıs eşimin doğum günü ve zorunlu sezaryen olacam. O günde 38+6 haftalık oluyorum. Oğlumuz babamızla aynı gün doğsun istiyoruz inşallah bir sıkıntı olmazda gönlümüzdeki olur
beyza-1 Mnur123 ya ne kadar güzel rast gelmiş oğluşlarımız aynı gün doğacak desenize sağlıkla gelsin inşallah bende sezeryan 😇
MelisBerdo 24+0 olduk💖 benim de gece uykularım çok azaldı uykuya dalamıyorum. Mide yanmalarım çok arttı ve gece çok zorluyor. İlaç kullanmaya başlayacağım. Sırt ve kuyruk şokumu ağrıları başladı acaba normal mi😇
Rabia04_09 aaysegull12 biz 23+3 haftalık olduk. Artık nefes almakta zorlanmaya başladım özellikle yeme içmeyi fazla kaçırınca şişkinlik yapıyor budan kaynaklı nefes darlığı oluyor 🙄
aaysegull12 Rabia04_09 aynen akşam yemeğini özellikle biraz fazla kaçırayım çok daraltıyor kahvaltıda çok, akşam ekmeksiz daha az yiyorum öğlenleri arada meyve felan bi şekilde geçireceğiz canım 🥰
Mnur123 Minikmucizem_46 kişiden kişiye göre değişir o yüzden üzmeyin siz kendinizi çok hissetmiyorsunuz diye. Ben ilk oğlumda da 16. Haftada hissettim bu oğlumdada o haftada hissettim 18 den itibaren dışarından eşim hissediyor elini koyunca ve şu an baya acıtıyor çok hareketli bazı saatler hiç hareket etmez bazı saatler çıktı çıkacak diyorum vajinama baskı yapıyor. Benim mesela şu an karnım son ay gibi baya çıkmış iç karnım geniş değil. O yüzden bence hissediyorum.