aaysegull12 Mayıs anneleri kaç haftalıksınız nasıl gidiyor hamilelik bebek. Ben sürekli tuhaf rüyalar görüyorum Doğumla ilgili korkuyor muyum acaba içten içe 😅 Sizde nasıl durumlar
Tanembebek5 aaysegull12 benim 3 haziran görünüyor ama sezeryan düşündüğüm için 15 gün öncede olabilir dedi doktorum büyük ihtimalle mayıs sonu olucak sağlıkla zamanında gelsinler inşallah bebişlerimiz🙏🧿🥰
beyza-1 aaysegull12 bende bi aksilik olmazsa 19 mayıs annesiyim bakalım bugün şeker yükleme testine geldik stresliyim biraz 24+1 günlük oğlum😇💙
elvinimmm aaysegull12 26+6 olduk kizimla sabaha karşı oynamasiyla uyanıyorum bidaha uyuyorum bi yandan kizimin alışverişini tamamladım bez bebek arabasi kaldi sadeve kndi alışverisim icin hazirlik yapıyorum gun içinde de sıkılıyorum 🤣🤣
Mucizebebek2 aaysegull12 25+5 2. Doğum olduğu için başıma ne geleceğini biliyorum ☺️ doğum korkum buna rağmen var tabi ki son 100 günümüz bian önce kucağıma almak istiyorum Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🌼
Mlsayca_07 Ben mayısın başında doğuracağım öyle görünüyo son 97 günüm çok heyecanlıyım ilk hamılelıgım 7 Mayıs görünüyor ama birebir tutmuyormuş öyle duydum ..ogluşum olucam bu aralar hareketlı her defasında daha sert vuruyo maşallah 🥰 sizin nasıl gıdıyo mayısın kaçında doğum olucak sağlıkla gelsinler ınsallah
Yildiztozu_ Mlsayca_07 Benimde son 97 gün, Mayıs 7 görünüyor. Cinsiyetimiz de erkek 😁😁 Evet uygulamayla bire bir gitmiyor bakalım hangimizin daha aceleci çıkacak 😁 Sağlıkla gelirler inşallah 🙏🤍
burcin-2202 Mlsayca_07 benimde mayıs 8 görünüyor 98 gün kaldı , kızım olacak hayırlısı ile . Hazırlıklara devam , sağlıkla huzurla doğup büyüsün tüm bebişler .
aaysegull12 Mlsayca_07 benim de öyle canım Mayıs ortalarında görünüyor doğum ama sezeryan veya normal bişey demedi doktor henüz sağlıkla kolaylıkla doğum yapalım inşallah 🥰🥰
aaysegull12 beyza-1 oh maşallah canım stres olmuyor değil içten içe oluyor da ben farkında değilmişim🤭 sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Mnur123 beyza-1 bende 23+4 haftalığım 🥰 19 mayıs eşimin doğum günü ve zorunlu sezaryen olacam. O günde 38+6 haftalık oluyorum. Oğlumuz babamızla aynı gün doğsun istiyoruz inşallah bir sıkıntı olmazda gönlümüzdeki olur
aaysegull12 elvinimmm alışverişe yeni başladım 🤭 maşallah halletmişsiniz Bende değişik rüyalarla uyanıyorum aralarda 😅 sağlıkla gelsinler bebişlerimiz 🥰
Mlsayca_07 Yildiztozu_ Benm ilk doğum olduğu için çok korkuyorum sanırım sezeryana yönelicem öyle olursa sizden önce olurum galıba ama takıpte kalıcam bakalım hangımızın bebişi aceleci ..😍sağlıkla gelsinlerde ne zaman gelmek isterlerse başımızın üstünde değil mi ama 😍👶
Liliales aaysegull12 ben de 23+1 deyim. Hamilelik güzel arada geceleri bacaklarıma kramp giriyor onun dışında problem yok şimdilik. Doktorum magnezyum yazdı da alamadım ihmal ettim bugün alıp kullanmaya başlayacağım inşallah 😊 rüyalar bende de var ne yazık ki ama günlük hayata dair bazen normal bazen korkutucu rüyalar. Baya etkilendiğimi gün içinde o rüyayı devamlı düşündüğümü fark ettim
aaysegull12 Liliales bacak krampını bu gece baya hissettim bende canım ilaçları almadığımda bişey hissettiriyor gerçekten bende farkındayım. Bilinçaltımız rüyalara yansıyor stres yapmadığımı zannediyordum bende oysa canım 😅 sağlıkla kolaylıkla alalım kucağımıza 🥰🥰
egesmommy aaysegull12 daha bu sabah rüyamda çocuğumu görümcem doğuruyordu o kadar saçma rüyalar görüyorum 😂😂
Mlsayca_07 burcin-2202 ben Antalya’da yaşıyorum mayıs sıcak olur nasıl gıysıler gıydırıcem hiç bir çıktım yok normalde ilk doğum bebegı kundağa falan sararsın ama bunda nasıl olur bilmiyorum siz nerde yaşıyorsunuz giysilerini aldınız mı nasıl giysiler tercıh ettınız
Gizzgzz aaysegull12 22 haftalık gebeyim mayıs sonu gibi doğum olacak ben de değişik rüyalar görüyorum doğurduğumu görüyorum göğsümden süt aktığını görüyorum kafaya çok takıyoruz heralde hiç normal değil çünkü
burcin-2202 Gizzgzz hiç kafaya takma bence, ne kadar vesvese yaparsan o kadar zorlanırsın . Her adımın seni minik yavruna daha yakınlaştırdığını düşün, onunla geçireceğin vakitleri düşün . İnşallah sağlıkla huzurla hayırla doğup büyüsünler . 🫶😊
Yildiztozu_ Mlsayca_07 Benimde ilk doğumum olacak inşallah 😊 Korkmuyorum garip bir şekilde🤔 Tabii ki önemli olan sağlık vakitlerinde gelsinler 😁 Haberlesiriz yine 😁🤍
burcin-2202 Mlsayca_07 bende Almanya da yaşıyorum benimde ilk hamileliğim burda Mayıs ve haziran çok serin oluyor o yüzden ben genelde hep uzun kollu ana çok kalın olmayan şeyler alıyorum . Ufaktan başladım . Bi defada yapacam alışverişi. Annemde gelecek hayırlısı oda getirecek bişeyler. Bakalım heyecanla bekliyoruz 😊🫶
AdinsMom aaysegull12 24+2 olduk valla teyzelerimiz şuanlık iyiyiz oğluşumla yarın doktora gidicez bakalım allahın izniyle boyumuz kilomuz yerindedir 💙💙