Kirsehirli40 Merhabalar, yumurtlama gunu ve ondan 1 önceki günü ve bu tüm bu haftayı gün aşırı degerlendirdim yeterli mi ? Hamile kalma ihtimali varmi? Yoksa yumurtlama günümdenn sonra devammi etmem gerekiyor?
Sinem0135 Kirsehirli40 kuzum yumurtlama gördüğünde çatlama görene kadar o da değil her gün ilişki ondan sonra ıkı günde bşr
arirangg Kirsehirli40 Yumurtlama günü ve sonraki iki gün ilişki olmalı. Eğer eşinde sperm sorunu varsa yumurtlama günü ilişki, ertesi gün ara, sonraki gün ilişki. Ama seninki tutmuş olabilir. Yumurtlama gününü değerlendirmişsin
Nazlimom Kirsehirli40 hergün ilişki sprem kalitesini düşürüyor yumurtlama gördüğünüz gün ve sonrası 3 günü değerlendirmeniz gerek ovülasyon testiyle öğrenebilirsiniz yumurtlama günlerini ben bir gebenin günlüğnden almıştım testleri
Liliales Kirsehirli40 ben yumurtlama testi kullanmadım hiç ama takip ettiğim uygulamaya göre yumurtlama gününde tek bir ilişkim oldu o ay hem benim hem eşimin şehir dışı işlerinden dolayı görüşememiştik tek ilişki ile hamile kaldım yani illa üç beş kere olmasına gerek yok olacağı varsa oluyor biz de beklemiyorduk mesela bir seferden bir şey olmaz diyorduk bebek sürpriz yaptı 😂
Kirsehirli40 Liliales Bende uygulama yükledim siz hangisini kullanıyorsunuz? Ben mesela yumurtlama gunu ve ondan önceki günü değerlendirdim ve ondan öncekilerden gün aşırı? Bu 2 gunu degerlendrdm ya hamile kalma ihtimali var yani?
Liliales Kirsehirli40 uygulama P.C. Olarak yazıyor ismi. Tabi ki ihtimal var diyorum ya benim sadece yumurtlama günü oldu onda da hamile kaldım 😊