Melekannee17 Kızlar selam, 14 haftaligim ve bir dişimin geçtiğimiz haftalarda dolgusu düşmüştü. Şuan bu dışım çok yoğun bir ağrı yapıyor uyutmadı beni bu saate kadar. Ne yapılabilir yardım lütfen :(
Momsy410 Melekannee17 paracetamol agri kesici alabilirsin. Karanfil de gecici olarak uyusturuyor ama en kisa zamanda disciye git iltihaplanmadan
aygm34 Melekannee17 hamileliğim boyunca 2 kere kanal tedavisi gördüm asla ağrıya gelemem cekılecek cıle de değil tabiki 🙃 doktorum sorun olmayacağını söyledi ve ondan izin kağıdı aldım diş hekimi zaten izin kağıdı istiyor gebeler için sadece röntgen çektirmedim onun yerine küçük bir makine ile işlerini hallettiler 👌🏼🫶🏼
Gizem-eruzun Melekannee17 valla ilk hamileligimde hem dolgu yaptırdım hem dış çektirdim çünkü hiç bir şey fayda etmemeye başlamıştı. Şimdi 2. Bebeğimi bekliyorum ve en korktuğum şey dışımın ağrısı ki inşallah ağrımaz korkulu rüyam resmen 🤦♀️ doktora gitmelisin en kisa zamanda..
Deletedmom_69 Bende sırf bunun için girdim foruma bakayım yptıran olmuş mu diye benimde çok ağrıyor rüyamda bile ağrıyordu ağzım uyuşmuş durumdaydı 🥲
Melekannee17 Deletedmom_69 çok geçmiş olsun canım umarım şifa olur ben internetten soğuk kompres okumuştum buzluktan bir baharatlı alıp onu uyguladım sanki iyi geliyor gibi az buçuk. Sen de dene istersen
Deletedmom_69 Melekannee17 Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun neler neler denedim pek fayda etmedi 🥲 biraz önce sumak limon karanfil tarifi gördüm onu deniycem bide sende bak istersen
Melekannee17 Teşekkür ederim kızlar, doktorum ile görüştüm o da doktora gitmeme izin verdi ancak yapılacak olan işlemin tespit edilerek kendisinden izin kağıdı almamı söyledi. Çok şükür şimdilik düzeldi, umarım hiç birimiz bu acıyı tatmayalım bir daha 🙏🏻🫶