MaviK Esoli ben iki buçuk yıl oldu alalı kızıma cigit diye bir sayfadan almıştım şuan aynı kalitede mi bilmiyorum ama aldığım bütün muslinler aşırı kaliteli çıktı renkleri soft ton tercih etmeme rağmen solma yapmadı. Bir tane de iki renkli çift taraflı kalın bir örtü almıştım mesela oda çok kaliteli çıktı. Daha da hiç bakmadım o sayfaya henüz ikinciye alışverişe var diye ama yine tercih ederim
Edafmo Esoli 4 katlı olanlardan zeypba diye bi satıcı var trendyolda ordan aldım. Çok güzel geldi. Tek katlıları lcwa ve a101den aldım. A102 deki çok güzel çıktı valla
Esayser Esoli Trendyol E bebek ve lcw den birer tane aldım bugün kıyafetlerini yıkadım e bebektekinde hiç çekme sünme kırışma olmadı beğendim açıkçası diğerleri çok kırıştı yarın ütüleyeceğim ozaman görcem e bebeğe göre daha inceler ayrıca
ardenmoms Esoli bimden almıştım 4 tane hepsi çok kaliteli çıktı o kadar kullanmama rağmen solma olmadı yazın çok kullanışlı oluyor üstünü örmek için olsun bebek arabasının pusetini görmek için felan çok kullanışlı oluyor
cevizkurdu Ben arkadaşıma Mööbebe1 diye bir sayfadan aldım gardropstan ve dolaptan satışı var kendi bebeğim içinde oradan alacağım kaliteliydi dokusu filan güzel duruyordu, hem kadın girişimci sayfasıymış destek olmak istedim. İstersen bir bakabilirsin ☺️