Duygugul Dun gece 3 kere oldu çok cnm acıdı böyle kemıge kramp girer gibi ama çok acayip baskın sekılde bır acı Bağarasım geldı
1850 Duygugul kramp şeklindeyse magnezyum eksikliği.bende kramplarla uyanıyordum.magnezyum kullanmaya basladım ıyı geldı benım24. Haftada başladı kramplar
Drkmls Duygugul bnde 30 haftalığım benimde oluyo kalsiyum ve magnezyum kullanıyorum rahatladım biraz. Doktorunuzla görüşün.
Sedaaaa Benim de çok olur du özellikle geceleri derin uykuda çok ağlardım doktorum magnezyum verdi düzenli onu da kullanmadım ama suan öyle bir sıkıntım şimdi de el ve ayak uyuşması çok fazla el parmaklarım hareket ettirmek bile o kadar zor ki
Duygugul Sedaaaa dun Sedaaaa uyuşma henuz yokta karnımdada anıden Ağrı oldugu oluyor bırde uyku esnasında sankı kabus gibi basbas bağarasım geldi çok acayip bır acı hıssı
Duygugul 1850 benım geçen hafta basladı ama doktor yazdı magnezyum ama dun ılk defa ıctım sanırım hemen fayda gostermıyor
Sedaaaa Duygugul bende bağırarak kalkıyordum emin olun hemen o kramp girdiği yeri ovalayın benim eşim bile aniden kalkardı birsey oldu zannederdi hatta o ovalardı bir kaç gün o kramp giren bölge birde acırdı
Duygugul Drkmls magnezyum verdı ama kalsiyum tavsıye etmedı süt iç bol bol dedı dun ılk defa içtim ama demek faydası olmadı
Drkmls Duygugul ben kalsiyum magnezyumun olduğu OSTEOCARE kullanıyorum. zaten hemen fayda etmez 1 hafta falan iç anca.