catandgirlmom yenibirannis benim erken testte bundan bir tık daha koyu hali ile beta 13 çıkmıştı, regl olacakmışım gibi belirtiler vardı bel ağrısı bacak ağrısı karın ağrısı , allah sağlıklı bir evlat sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah 😊
yenibirannis catandgirlmom amin ins teşekkür ederim canım benim sanada hayırlı doğumlar nasip etsin ins 🙏🥰
Sena00 ldmzki canım adet sancısı karın ağrısı oluyor çok normal günün geçmiş çünkü ben şuan 13 haftalık olacam iki gün sonra adet günüm karnım belim kasıklarım ağrıyor adet olacakmış gibi 🤗
ldmzki Bakalım ya çok bir beklentim yok adet olacağım gibi duruyor da 2-3 hafta önce asist kullandım o da geciktirmiş olabilir adetimi
ldmzki yenibirannis umarım her şey çok güzel olacak kendinizi çok sıkıntıya sokmayın 🙏 güzel haberler sizin olsun
ldmzki yenibirannis valla ben dün o attığım testle kaldım Yapmıycam ya yani bir 10 gün falan geçsin eğer gelmezse yaparım Bugün daha gecikmemin 2. Günü Kafaya takmamak lazım Eşimde bir kaç doktor arkadaşıyla görüştü çok erken bi de ben kan tahliline de gitmek istemiyorum Bende durumlar beklemekte 🙏
Serpilali01 yenibirannis nihan senin testin pozitif bende aynı senin gibiydim tam 4 tane böyle test yaptim hayalet çizgi çıkmıştı ve adet olacak gibi sancılarım vardı
Serpilali01 yenibirannis kaset test yapmıştım aynı böyle çıktı hatta ben göremedim kardeşim görmüş inanmadım 3 tane daha yaptık zar zor gördüm ikinci çizgiyi sevinemedim bile olmadı bu ay diye üzüldüm hatta eşime bile söylemedim ertesi gün hemen erken gebelik testi aldım onda çıktı o zaman icim rahat etmişti 🥰🥰🥰hadi sende erken gebelik testi yap inşallah hayırlı haberlerle gelirsin buraya kalpten dua ediyorum
Hewin yenibirannis 5. Haftadan sonra bugünlerini ararsın bem şuan başımı kaldramıyrum ilk ¾ hafta Çelik gibiydim şuan dünya yıkılsa başımı kaldrıp bakacak durumda değilim
yenibirannis Serpilali01 ya ciddimisin kuzum ya kaç gün geçti yada erkenmi öğrendim ay çok heyecanlanıyorum böyle duyunca🙏🥰
Serpilali01 yenibirannis adetimden 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım bakıyorum burda 1 hafta öncesinden öğrenenler var bende yapayım dedim çıkmadı kocaman negatif gördüm sonra adetimi beklemeye başladım ama günüm yaklaştıkça nasıl sancılarım oluyor aha adet oldum diyip lavaboya koşuyordum bakıyorum yok adet günümde yapmıştım ben böyle silik çıktığında 🤣