tubi94 Kızlar merhaba 35+3 günlük hamileyim 3 gündür ne yesem ağzıma geliyor midem çok rahatsız etmeye başladı neden sizce böyle olan var mı ?
Pearlyy tubi94 bende 35+4 ve evet mide yanması her yediğim şeyden sonra oluyor. Gaviscon şurup ve soğuk sütle yaşıyorum.. neyseki az kaldı🙏🏼💜
ParildayanYildiz tubi94 36+1 bende öyleyim ya midem çok şiş hiç geçmiyo iyi gelen bişey de bulamıyorum
tubi94 ParildayanYildiz gaviscon sorun doktorunuza az da olsa rahatlatıyor beni iyi gelir belki size de
tubi94 @Sumeyye_78 @Pearlyy kızlar bende gaviscon içiyorum az da olsa rahatlatıyor cidden . Bebek kanala girdiği için mide yanması olur mu acaba göbek deliğimin orda hissediyorum hep bebeği yanlış mantık mı yürütüyorum bilemedim hamileliğin başından beri sadece bu gafta böyle mide sıkıntısı çekiyorum
Pearlyy tubi94 bebek kanala girince mide ve nefes rahtlar derler. Bence onla değilde rahmin büyümesiyle alakalı. Baharatlı yağlı şeyleri azaltın, az az sık sık yiyin faydalı olur muhakkak.
ParildayanYildiz tubi94 evet onu kullanıyorum canım reflüm var ona iyi geliyor ama bu şişlik çok farklı buna fayda etmiyor midemde böyle hava dolu gibi hissediyorum birkaç gündür başladı buda
tubi94 ParildayanYildiz aaa onu bilmiyorum canım ayaklarını sucak tutmaya çalış farkında olmadan üşütüyorsun belki de gaz yapıyor olabilir