coolmother kızlar progestan kullananlar için soruyorum aynı zamanda saç uzatıyor diyorlar doğruluk payı varmı sizce
_prenses_annesi coolmother evet canım. Kesınlıkle. Doğru. Ben 9 ay boyunca kullandım. Saçlarım normalde uzundu ama. Hamıleıkte dahada uzadı. Toto’mun hizasında Ama artık aşırı derecede dökülüyor. Avuç avuç Dökülüyor Uzuyor ama sağlıklı saç değil. Çok aşırı döküldü
Bernnnaaaa coolmother valla ben 5 ay kullandım bende işe yaradı saçlarım jiç olmadığı kadar uzadı şimdi kestirmeye de kıyamıyorum belime geldi ensemdeki saç
Busimss coolmother oğlumda da kullanmıştım şimdi de kullanıyorum hiç duymadım öyle birşey. Hamilelikte saçlar güzelleşir derler ama Progestan etkisi olduğunu sanmıyorum.
coolmother Simayla banada daha önce kullanmış bir arkadasim söyledi bende kullanıyorum 2 aya yakındır doktorum vermisti
Asyabuse İlk 3 ayda kullandım ama hiç öyle bi farklılık hissetmedim hamilelikte çok uzuyor saç falan derler benim normal hızında uzadı
BBuseY PROGESTAN bende kullandım ama üçüncü ayda ve saçlarım dökülüyordu. Sonrasında vitamin ilacı verdi doktorum inanılmaz çabuk uzadılar .
Melekavsr BBuseY yaa gebelikte saç dökülmesi azalır diye biliyodum benim resmen avuç avuç dökülüyo doktoruma söylesem ilaç verir mi?