happybsrx 26+6 olduk. Erkek bebeğim aşırı hareketli değil. Son iki gündür günde 5 defa ya hissediyorum ya da hissetmiyorum ondan önce bu kadar az hareket etmiyordu şimdi çok minik hareket var ama dediğim gibi haftasına göre çok az bu durum normal mi bilmiyorum
Cansudinc happybsrx Benim bebişinde hareketleri çok minimal 29 haftalığız bizde oğluşumla 🙂 Bence biz çok hareketli bebekler görüp duyduğumuz için bize az geliyor . Herkes çikolata der ama benim bebiş vişne suyunu içince ve akşamları hareket ediyor 😅
AyFa1608 happybsrx 26+4 üm. Bazen var bazen yok. Dün babası ilk defa elini koyup hissetti ama bugün ben zor hissettim mesela. Doktor 30 dan sonra bakcaksın düzenli harekete dedi
Asyabuse Her hareketlerini hissetmiyoruz canım ben 33 haftalığım ultrasonda bebek hareket ediyor ama ben hepsini hissetmiyorum mesela, ki artık 2 kgye falan ulaştılar. Doktor randevuna daha çok var mı, için rahat etmezse acile git bi baksınlar 🌸
happybsrx Asyabuse haklısınız ilk gebelik olduğu için çok korktum. Kontrole daha var ama hareket az olursa erken gideceğim
happybsrx Cansudinc 😂 en hareketli haftalar olduğunu söylüyorlar ben hayret ediyorum nasıl en hareketli haftalar bunlar olabilir
Cansudinc happybsrx Bence biz uyurken hareket ediyorlar 😅 Bende çok korkmuştum 26. Haftada bi kere iki gün ufacık hareket bile hissetmedim panik oldum doktor kontrolünde herşey normaldi
km16 Stres yapmayın stres yaptıkça daha da hissetmemeye başlıyorsunuz benimde böyle olmuştu o haftalarda doktora gittim hemen hersey normal dedi doktor bebegin Minik olduğu için hareketleride minik her hareketi hissedemezsin demişti şimdi 34 olduk😊