Tgcccc Atma gibi bir sey var seyirme gibi ama ilk ne zaman hissederim? Nasıl bi his bir de 🙇🏻♀️🥰 16+1
Hazalaskin Tgcccc aynen bu şekilde hissedilir bende böyle hissetmiştim ama 18. Haftada bilmiyorum ama bence 16 da da hissedilir
2prensesannesiiii Tgcccc 16+3 te pıt pıt seyirme hissettim 17 de netleşti 20 de dışardan görülecek kadardı şuan 22+6 yız 🙏🏻🥰
2prensesannesiiii Tgcccc net hissetme içinde oynayışlarını tekmesini balık gibi bi sağ bi sol yüzdüğünü hissediyorsun çok güzel bi his allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰🙏🏻
Candy88 Tgcccc ilk gebeliğimde 18. Haftamda falan hissetmiştim bunda 15. Haftada hissetmeye başladım..
Tgcccc 2prensesannesiiii mesela dün hissettiysem bu segirmeyi bugun hic yok bi gun oyle bi gün boyle cok net olamadım🙄
2prensesannesiiii Tgcccc ilk hissettiğinde 1 gün hissedip 3 gün hissetmeyebilirsin canım 20+0 haftaya kadar benim düzensizdi sonra her gün belirli aralıklarla hissettim normal 🙏🏻
Deletedmom_116 Sürekli olmaz zaten bu zamanlarda ben 14 de hissetmeye başladım sürekli değildi tabi 17 falan olduğunda gün aşırı hisseder oldum 21 olduk
2prensesannesiiii Tgcccc gün içinde her gün hissettim 20 den sonra bebek uyuyor uyanıyor benim bebe sabah öğleden sonra ve gece ben uyurken hareket ediyor takip edersin hangi aralıklarda hareket ettiğini🙏🏻
2prensesannesiiii Tgcccc rica ederim canım ama 18 19 da da net hissediyorsun ama belli günlerde her zaman değil 16 17 pıt pıt atma gibiydi hayırlısıyla gelirsin 20 li haftalarına çok bişey kalmamış canım 🥰🙏🏻
Rabia04_09 Tgcccc tam net olarak 19.-20. Haftalarda hissetmeye başlarsınız ondan sonrası zaten gümbür gümbür 😂