Okanbanu Kızlar doktorum progestan yazdı onu kullaniyorum 7gun fln oldu ama baş qgrisi ypiyo sizce ilacı birakmalimiyim
Likayolcusu Okanbanu ağızdan mı alıyırsunuz bende çok fazla yan etki yapmıştı tehlikeniz geçene kadar kullanmayı bırakmayın sakın ama doktora danışın fitil olarak alınıncaçok yan etkisi yok
Ozge818 Okanbanu Benım prolutex ıgne seklınde bıraz yakıyor ama koldan vuruluyorum doktorunuza danısabılırsınız Progestanında normal ıgnesıde ampul ıgnesıde var bız bulamadık dıye prolutex ampul aldık ama agızdan progestanda kullananlardan duydum bunları
as_af Okanbanu kanama olduysa ağızdan olmadıysa vajinadan almak gerekiyor. Buna göre hareket et ve doktorla konuşana kadar bırakma önemli bir ilaç o
Okanbanu Likayolcusu ağızdan alıyorum doktorum bişey söylemedi eczanedeki bayan. Ağızdan alıncagini söyledi öyle ypiyorum ara ara baş arisi ypiyo
Likayolcusu Okanbanu ağızdan yan etkisi fazla oluyor ben baş dönmesinden kalkamıyordum doktor kanamamn bitince vajinal olarak almamı söylemişti sizde sorup öyle alın hem vajinal faydası daha çok oluyor
Okanbanu Dlkk44 canım femera ilacı kullandım yumurtaların büyüdü çatlatma iğnesi oldum. Ve bu ilacı yazdı tutunmasını kolaylastiriyomus
91mer Okanbanu vajinadan fitil olarak kullanın yan etlisi daha az oluyır .1,5 ay kullandım Dr söyleyin yan etki cok yaptı diye fitil olarak kullanmanız gerektıgını söyleyecektir Ama kanama lekelenme varsa dr ağızdan alımı öneriyorlar çoğu
Okanbanu Stardust belirtiler var ama testtte begatif anlamadım. Yarın. Regl olma zamanım bugün biraz iç camasirimda kan vardı bilmiyorum hayırlısı bakalım