Mavi25 Merhaba kızlar doğuma yaklaştıkça sizde de farklı duygular oluyor mu hem heyecan hem korku bir arada yaşıyorum
Pearlyy Mavi25 ahh hiç sorma uykular haram oldu 😀😀 aşırı endişe ve korku içindeyim, gece rüyalarımda (sezaryen olacak) ameliyatlara girip çıkıyorum sürekli 😀
CmreKsidar Mavi25 ben heyecandan çok endişeliyim ya bu 3. Trimesterle beraber bende sadece endişe başladı her an bişey olacak endişesi kendimi bir türlü rahatlatamıyorum 🥺
1Gunes Mavi25 merhaba 35+3 olduk duygularım çok karışık hepsini geçtim hastane çantam bile hazır değil ağlamak gülmek arasıyım. Bu süreçte gece uykularım yok Gün boyu uyuyoruz sürekli halsizlik var
prettywomann Mavi25 evet bazen bir an önce doğsun diyorum ama doğum anı aklıma geliyor korku basıyor ve hamileliğin bitecek olmasını da istemiyorum bir yandan tuhaf bir durum
Ersagununannesi Mavi25 32+0 olduk an itibariyle doğumdan değil de sonrasından ürküyorum biraz hiç doğmasa hep aynı bedeni paylaşsak diye düşündüğüm oluyor 🤭🤭 ya emmezse ya hasta olursa falan bu sorular çok oluyor vakit azaldıkça 🥰🥰
Kayaozge Mavi25 31 haftalık olduk sanki her an sancım gelecekmişte beni apar topar hastaneye götüreceklermiş gibime geliyor nedense 😂 bu aralar sürekli bunu düşünüyorum anlamsızca
minnoskiz- Mavi25 35+4 olduk. Doğumdan değil de sonrası beni düşündürüyor hasta olursa,emmezse veya türlü türlü şeyler.Sanki daha ben çocukmuşum gibi hissediyorum yaş 31 bu arada :) İnşallah kolay olur bizler için herşey.
usenmedimyaptimbirvelet Mavi25 35+3 olduk belki doğuma 3 hafta var ama ne evim hazır ne çantam hazır 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ yarın dolapların içlerine gireceğim çarşambada şöyle detaylı temizliğe girip doğumu bekleyeceğim inşallah🥲🥲🥲
minnoskiz- usenmedimyaptimbirvelet nasıl giriyorsun detaylı temizliğe ben salondan mutfağa zor gidiyorum 😂 Maşallah 🧿
usenmedimyaptimbirvelet minnoskiz- evet daha ağırlaşmadım çok şükür🥲🥲🫶🏻 ama yinede 1 günde bitiremem bacaklarım uyuşuyor 2-3 günde anca biter o 😅
Gamzeaytunc Yalnız değilmişim 😊 38. haftadayiz çok korkuyorum ben de 3 şubatta doğum için gün verdi doktorum. Doğumdan değil de sonrası korkutuyor beni bir yetersizlik Duygusu kapladı içimi 😣
anie Mavi25 aynı duygular hem doğurup kucaklamak koklamak istiyorum hem içimde kalsın istiyorum bu aralar sürekli gece uyanıp bacaklarımı altımı falan kontrol ediyorum suyum geldi sanıyorum 🤦🏻♀️😄