GizemzerUar Deletedmom308 önemli olan sizin düşünceniz ama bence koyabılırsınız yani eşiniz belliki koymanızı ıstıyor ve kırmayın derim eşinizi . Benim kayınvalidem yaşıyor ama ben gene de kendı isteğimle ismini koyacam çünkü bundan eşimin mutlu olacağını bılıyorum . Ayrıca çevremde çok vefat eden bırının ismini koyan var ve hiç hüzünle yaklasılmıyor çocuklara akisine daha fazla sevgıyle yaklaşılıyor . Çevrem de Bi kaç tane İmran ismini kullanan var hepsı de bayan yani genelde kız çocuklara konuluyor . Tabi Herseyde önemlisi sizin tercihiniz 😌
Mvisss9 Eşimde babasının ismini koymak istedi kabul etmedim ama babası ölmüş olsaydı da kabul edeceğimi pek sanmazdım fikir meselesi bu iş başkasının adını koyma bana saçma geliyor benim çocuğum bir birey olacak zaten neden başkasının adını taşısın ki eşime bunu anlatmakta çok zorladım hala arada açıyor konuyu ama ben doğuruyorum sonuçta istemediğim bi isim kimse koyamaz
Nefesimm Deletedmom308 canim ismi güzel kotu degil ustelik bu hasas bir konu rahmetli sonucta yaşasa haklisinda bak bende koydum hatta kendim cok istedim daha kizim olmadan söyledim de esime koymak istediğimi ikinci isim olarak koy dilersen esinide kirmamalisin bu konuda senin de evladin tabi seninde icine sinmesi gerek ilk ismini sen koy istediğin ikincisine rahmetlinin ismini koyun esine guzel bir dille sonucta onu illaki cagirirken kizarken bagirrken ismiyle hitap edicez kotu hissederiz ikinci ismi olsun dilediğini kendi kullanır de.
SevgiIbrahim Benim oglum olcak insAllah imran ismi dusunmustum basta hatta fikir olarak. Acikcasi benden vefat etmis birinin ismini yasatma amacli ismi vermeyi sevmiyorum ya. Herkezin kendi ismi karakteri kisiligi. Nebileyim vallaha zor. Bi yandan esin mutlu olur diger tarafta o mutlu olcak diye belki 100 sene tasicagi bi isim.. sirf anne adi oyle oldugu icin.. bilemedimm 🙈
Deletedmom308 SevgiIbrahim aynen bende böyle düşünüyorum işte. Her türlü zararlı çıkıyorum ne yazık ki
Aeifelif Deletedmom308 bn olsam koyardim esim bnim icin cok degerli sonucta onuda doguran bi anne ve sen aldin seviyosjn isini koymaklada esine verdigin degeri gosterir esinde mutlu olur senjnde istedigin bir isim varsa gonlunden gecn yanina koyabilirsin
Minikpanda Deletedmom308 ismi cok guzel mekani cennet mezari nur olsun canim iki isim Koy icinde koymak isteyip koyamican isim Kalmasin sonuçta 9ay az bi zaman degil zorlu yollardan geciyoruz ama esinide uzme ikinizin dedigide olsun
charlaa Deletedmom308 aaaa beğendim ben. Hatta çok beğendim kızım olsa koyabilirdim canım. hem böyle manevi değeri olan isimler çok daha değerli güzel bence 😊
svmeybgl Deletedmom308 koyun ne olacak 2 isim yaparsınız . Benimde kızım olsaydı eşi ölen anneannesinin ismini koyacaktı
Htc123 svmeybgl ben şuanda eşimin ölen anneannesinin ismini koyacağım Fatma buğlem gönlüm olmadı ama eşim ve kayınvalidem 🙄
Selmas57 Ben oğluma vefat eden babamin ismini koymustum Suleyman, esim hic itiraz etmedi, ama oglum vefat etti.. Neyse bence koymalısin. Oglum yasasaydi babamin ismiyle ne kadar mutlu olurdum. Takdir Allahtan
kizbebekannesii Deletedmom308 bence kesinlikle kabul etmelisin belki 2 isim koyarsın ama annesininkini koy. Allah rahmet eylesin zor bir durum eşin çok mutlu olur 🙏🏽
Belissima Deletedmom308 ölen kimsenin adını bebeğe koymak iyi birşey değil. Milyonlarca isim var güzel bir tane seçin bence.
Ecrinimleyla Deletedmom308 benim de kayınvalidrmin ismi Sahra ve bizde bu ismi koycaz ben eşimden daha çok istedim koymayı hem bu ismi çok seviyorum
Mela Deletedmom308 süt annem vefat etti kızım olcak herkesten önce eşim bana kızımıza nazlı koyalım dedi .. ne kadar yüreğim mutluluktan uçtu anlatamam ama zaten diğer kardeşim koydu diye istemedim koymak çünkü çok duygusal biriyim ona öyle seslenmek beni çok yıpratır çünkü cok zor zamanlar yaşadık süt annemle. Bence esinizi mutlu edin En sevdiğinde en sevdiğini yaadetmek istiyor hakkı değilmi eşinı mutlu et lutfen kötü bi isim değil gerçekten yerine koy kendini yüreği huzur bulsun. Bu benim fikrim eşimé sonsuz saygım sevgim o cümlesiyle binkat arttı öyle düşün.