1anne2bebek__ Zemzems yılbaşı öncesi sordum tek gebelik 1000 dediler. Şimdi bilmiyorum ne oldu. Bende 1 hafta sonra gireceğim
Meryyil Zemzems Evet randevu ile gidiliyor ,Doktorun adını yazın Google telefon ve adresi var oradan alabilirsiniz
1anne2bebek__ Zemzems başarı hastanesinde selime hanıma gidiyorum. Sen hangi doktora gidiyorsun. Detaylı için başka doktor geliyor Salim sezer
Zemzems 1anne2bebek__ aynen bende Selime hanıma gidiyorum biliyorum canm kızım da da sanırım o doktor vardı
Mewosss 1anne2bebek__ selime hanımdan memnun musunuz ya ? Ben bi kez gittim kendisine gitmemle çıkmam bir oldu ilgi alaka hiç yok
1anne2bebek__ Zemzems yanlış hatırlamıyorsam eğer bende daha önce kızımda bu doktorda muayene olmuştum yine detaylı ultrasonda 😊5 sene oldu tam hatırlamıyorum doktoru 😄
HaticeC123 Ben aralıkta yaptırdım 1000₺ dii başarı hastanesinde şimdi ne kadar bilmiyorum ama muhtemelen zam gelmiştir.. hastaneyi arayıp sorarsanız söylüyolar fiyat bilgisiniii 🌸 😊
HaticeC123 Hadi ya ben başarı hastanesini aramıştım gitmeden önce fiyat bilgisi aldım söylemiştiler aralıkta.. bende öyle gittim 😊 şimdi söylemiyolarsa bilmiyorum 🤷🏻♀️