SerpilDemir Merhaba kızlar, son bir haftadır sırtım, göğsüm ve vücudumun bazı bölgeleri kaşınıyor özellikle sırtım alerji olmuş gibi küçük küçük kabarmış. Doktoruma danışacağım fakat aynı durumu yaşayan var mı?
Edafmo SerpilDemir benim sadece göbeğim kaşınıyor ama o da çatlayan yerler kaşınıyot. Seninki gebelik kolestazı olabilir
Aysenur29 SerpilDemir merhaba bende aynı durumla dr başvurdum Kan tahlili yapıldı kolestaz olabilir diye çok şükür değerler normal çıktı, Cildiye bölümüne yönlendirdiler.
Beyzaqll01 SerpilDemir bende son 28 günüm kaldı doğumuma ve aşırı derecede karın bölgem kaşınıyor isilik gibi olmuş aşırı sinir bozucu ve rahatsız edici bir durum.
burcuozcann Bende kaşınıyordum kolestaz testi yapıldı şükür o çıkmadı. Cildiye görsün dedi doktor o da uyuz dedi 1 haftadır kafayı yicem kaşıntım ara ara oluyor iz vs yok ama 34 haftalık olduk aylarca geçmiyor diyorlar bebek doğarsa ona da bulaştırsa diye psikolojim bozuldu her gün kıyafet değiştir 60 da yıka ütüle her şeyi yoruldum . İnşallah sizlerinki gebelik kasintisidir da geçer.