Zeynepozcan Merhaba hanımlar sat’a göre 7+4, ultrasona göre 8 hafta kadarız son 1 haftadır midem aşırı bulanıyor çıkarmaya gittiğimde de sadece sarı ya da beyaz su çıkarıyorum böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa nasıl bir yol izlediniz?
Cansudinc Zeynepozcan Sabah aç karnına mideniz bulanıyorsa o sarı su safradır. Bendede vardı hemde hergün ve 4. Ayıma kadar geçmedi malesefki ne yapsamda
Ayselsinan Prilam kullandim sabah bulantim olsada yesil elma yedim uyaninca yataktan kalmak icin yatagin kenarinda oturdugum an bulantim basliyodu hemen cikarmaya gidiyordum bende bas ucuma yesil elma koyuyordum yataktan kalkmadan yiyip oyle kalkiyordum tuzlu cubuk kraker bile ise yaramadi bana ve bulantim o kadar cok oluyodu ki ictigim bi bardak suyu bile cikariyordum…
Zeynepozcan Ayselsinan yeşil elmayı bende denedim başta işe yarar gibi oldu ama artık o da işe yaramıyor reçetesiz kullanabilir miyim sizce prilam? Çünkü doktor randevuma 1 hafta var ilacında bitkisel olduğunu duydum tahminimce bi zararı olmaz herhalde tabi doktordan iyi bilemicem ama en azından kullanan biri olarak düşüncenizi bilmek isterim 😊
Zeynepozcan Cansudinc sabah akşam farketmiyor ya az önce yine yaşadım aç hissetmiyorum ama farketmeden acıkıyor muyum ki 😄😄😃😊😊
Ayselsinan Zeynepozcan ben doktora danismadan aldim prilami kullandim doktora gidince soyledim bulantim coktu prilam aldim dedim sonra bana recetesini yazdi verdi… Benim doktorum ilk basta sorumsuz biriydi ne kadar cok hasta bakarsam kar diyen biriydi sonradan degistirdim baska doktora gidiyorum artik…
yanlisanlamaama Zeynepozcan mide asidi ve safra çıkarıyorsunuz her sabah başıma geliyor geçmiş olsun 🥲
heg33 Prilamı uyanır uyanmaz içiyorum ama hiç faydası olmuyor bende dediğiniz gibi sadece safra kusuyorum her sabah.Zorla bişiyler atıştırınca yavaştan geçiyor gibi oluyor.
Ayselsinan Gece yatmadan 2 tane sabah uyaninca 1 tane prilam kullaniyordum gecmiyodu yesil elmayla birazda olsa cozum olmustu bana… Birde pes etmiyordum cikariyordum kendime geliyordum yine biseyler yiyordum cikarinca tekrar yiyordum bunu durmadan yaptim ne kadar cikarsamda 4 bucuk ay boyunca surekli bulantim oldu 5 e girerken bi anda kesildi bulantim…