Betussdnz Haftadayım gebeliğin başından bu yana mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum . İlacı kullanırken geçiyor ilaç bitince 2 hafta demeden yine tekrarlıyor . Şimdi yine aynı sorun devam ediyor . Ve renk yeşile dönük bir renk korkmaya başladım . Kremle kaşıntıyı önledim fakat akıntı bitmiyor . İnternettede amniyon sıvısı sızıntısı felan yazıyor bir canım sıkıldı. Nasıl gececek bu illet yardım edin nolur
Hlypl Betussdnz ben doktora beyaz kokusuz akıntım var dediğimde ev yapımı yoğurt ye demişti ama yeşil olana faydası olur mu bilmem
Mrv2010 Betussdnz yeşil akıntı vajina içinde enfeksiyon olduğunu gösterir. Mutlaka kültür testi yaptırıp hangi enfeksiyon olduğuna bakılmadı. O enfeksiyona uygun antibiyotik iğne veya hap tedavi ile normale dönecektir. Tecrübe ile sabittir🙂
Betussdnz Hlmarslan oda yok idrara bakıldı birşey çıkmıyor bide zaten idrar sancısıda yaşamıyorum sadece kokulu yeşil akıntı ara ara kaşıntı
tansudobreva 2 3 aydır çekiyorum 4 tane krem harcadım artık ne yapacagimi bilmiyorum gecmek bilmedi gecmiyorrr 😐
Ebru_turk Betussdnz burda birisi tavsiye etmişti sirkeli su ile istersen temizle günlük diye yazmışlar di bazı doktarlarda söylüyor bir araştır istersen umarım iyi gelir tez zamanda geçer 🤲