mucizem___ Beyazeller Tatlı cikokata olur pasta olur bazen şerbetli olur hep tatlı sjsjsj cok nadir pogaca simit cektiği de oldu tabi
brccelik Beyazeller öyle çok aşerme olayım olmadı ama 36+5 teyim son iki haftadır kitap kağıt koklamak istiyorum kafayı yiycem değerlerim filan da normal çıkıyor bişey eksikliğinden kaynaklanıyor desem o da yok ama böyle deli gibi burnumda kağıt kokusu var 😃
aysecancan Beyazeller ilk 3 ay sadece ekşi seyler 😂 bolca limon erik vs yiyordum.et tavuk balıktan çok tiksinmiştim.son3 ay ise canım herseyi çekiyor 😂
elayaz_ Beyazeller 18 haftalığım bu zamana kadar canım birsey istemedi çok ama son 1 haftadır nedense salatalığa taktım kafayı sürekli yemek istiyorum 😅
Demet78 Beyazeller erken olduğundan mi bilinmez🤷herşey bende yiyorum ama aman aman canımın istediği hicbirsey yok 😁🤰
defneveannesii_ Deli gibi tavuk döner istiyorum her gün yesem bıkmam gerçekten😋 Şu an bile nasıl istedi canım🫠 Çiğköfte de öyle dükkanın önünden ne zaman geçsek dürüm yaptırıyoruz😂🙈
Redapplee Canımın hiç bir şey çekmiyor olmaması yiyememek çok kötü keşke benim de canım bişeyler çekse 😭