Narinsuu Kızlar detaylı ultrason için özele gideyim dedim normalde devlet takipliym.doktorla iletişime geçtim ama kadın resmen gelme dedi. Araştrma hastanesi daha iyi kalbe falan daha iyi bakıyor dedi. Neden bı özel hastane bunu desin ki?
Betul124 Narinsuu bence de doğru demiş araştırma Hastanesiyle özel bir değil araştırma çok yönlü araştırıyor özel parasını alıp pek detaya girmiyor yinede siz bilirsiniz ama doktor doğruyu söylemiş 😊
Flyderndkk Narinsuu bu işin uzmanı perinatologlar. Aradığınız doktor öyle olmayabilir. Ondan demiştir
Narinsuu Betul124 ama devlet için de çok yüzeysel kısa sürede bakıyorlar ne bi CD ne bı fotoğraf veriliyr denilildi🥺
Narinsuu Mckeymouse kendi doktorunuz sizi yönlendiriyr..ben ilçede yaşyrm burdaki doktor haftaya bir gün sabah üniversite hastanesine git bakarlar dedi. Ama ben özelde olacağımı söyledim tamam dedi. E şimdi özeldeki doktor da üniversiteyi önerdi ben de özel muayene randevusu aldım. Dörtten sonra özel olarak bakyrlar
Narinsuu Narinsuu devlet hastanesi olan üniversite dörtten sonra özel muayene alıyr yanls anlaşılmasın.