yanlisanlamaama Esmaatok yok olmuyor denedim, bir tarafıma yatarken toplandığını hissedebiliyorum sadece😢 ultrasonda da o kadar hareketli ki ölçülemiyor kolay kolay ama o kadar hareketi hiç hissedemiyorum maalesef 😢
HanifeAsya Esmaatok evet ilk gebeliğim genelde bi sabah bi akşam hissediyorum ☺️ daha doktorumla görüşmedim hiç en son 16. Hafta gitmiştim kendi doktoruma 20-22 de hissedersin demişti sorduğumda 18 da hissetmeye başladım 20. Haftada ayrıntılıya girdik başka doktora bende sormadım hiç günde kaç defa hareket eder nasıl olur diye
Suheda11 Bizde 18. Haftadayız. Benimkide çok hareketli 5 gün önce falan hissetöeye başladım sürekli toplanıyormuş, yer değiştiriyormuş gibi hissediyorum. Elimi koyduğumda küçük tekmeler hissediyorum. Çok farklı bir his 🥰
Gln0110 Esmaatok Maşallah :) kaçıncı hamileliğiniz? Ben ilk gebeliğimi yaşıyorum, 18.haftamın içindeyim ama nerdeyse hâlâ hissetmiyroum yani bazen bi kıpırtılar oluyor ama o mu değil mi anlayamıyorum o kadar yani :) Benim kız narin sanırım biraz 👼🏻
Esmaatok Gln0110 ikinci hamileliğim canım ikinci kızım Olacak ilk gebeliğim de 22 haftalık hissettim hareketlerini ama bunda 15 haftalık hissettim
Fulyacoban Hnurkcmn bende 24 haftalık hamileyim aynı durum bende de var sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ama ara ara dinlenip dinlemeye çalışın bebeğinizi mutlaka ben öyle yapıyorum çünkü naçizane tavsiyem size 🥰