Aslimsii07 Beyzayzc61 uyuz falan değilsin canım uyuz olunca parmak içleri avuç içleri yanarak kaşınır sen büyük ihtimalle kurdeşen döküyorsun eltime de aynısı oldu iğne ile geçti çok şükür geçmiş olsun
Deryako Merhaba evet bende öyle olmuştum uyuz olduğumu öğrendim kükürtlü bi ilaç yaptırdım aktardan onu kullandım 3 gün geçti sonra çok şükür
Beyzayzc61 Yagmursnr valla canım dün acile gittim kan testi yaptılar temiz dediler kolestaz değilsin dediler yarında açlık safra mide asiti testi yaptırıcam
Atess33 Beyzayzc61 onlarla çıkmıyor canım vücut üretiyor benimde teniz çkktı ama 5 aydır çektiğimi bir ben bilirim doğumdan önce bitsin diye dua ediyorum sadece
Atess33 Beyzayzc61 nemlendirici sür kaşınmamaya özen göster ve psikolojikmen kendini rahatlat ilk işin cildiye gitmek olsun
Yagmursnr @Beyzayzc61 çünkü benim bu değerlerim yuksej olduğu için hastane yatisim oldu. Sonrada safra asidine bakıldı negatif çıktı.
Serpilali01 Beyzayzc61 öncelikle çok geçmiş olsun 27 haftalik hamileyim ve tam 1 ay bu lanet hastalıkla uğraştım defalarca eczaneden kremler yaptırdım hiç birşeyin faydası olmadı sadece wilkinson pomad adında bir ilaçla 3 gün kullanıp 4. Gün banyo yaparak bitirdik çok şükür rabbim kimsenin başına vermesin öyle zor günler geçirdim ki anlatamam size
Serpilali01 Aslimsii07 bende uyuz olmuştum daha yeni atlattim sizin dediginiz yerler hiç kaşınmadi bütün vücudum kollarım bacaklarım kalcam belim heryerim yani defalarca Cildiyeye gittim hepsi uyuz dedi o şekilde tedavi olmuştum
nur9086 öncelikle geçmiş olsun, bu hafta aynı durumu ben yaşadım kendim de dahiliye dr yum, bu ürtiker halk arasnda kurdeşen steroidli krem eumovate, sipraktin şurup başladık, bıoderma atoderm intensive balm da önerdi
Aslimsii07 Serpilali01 kuzum valla benim parmak aralarımda yangın gibi kaşınmalar vardı ne yalan söyleyeyim asla belim kaşınmadı kol kapama kısımları parmak araları avuç içleri hep uyuzdan ama o noktalar kurdeşen dökmek iğne ile geçiyor sadece hiç bir krem de fayda etmiyor