Aslkdr Merhaba kizlar özellikle siyah zeytin normalde hic yemeyen ben kase kase yiyorum bneim gibi olan varmi cinsiyet nedir
Sena00 Aslkdr bence alakası yok canım ben önceden de yiyordum ama hamile kaldığımdan beri bende her sabah zeytinden başka bişey yiyemiyorum daha cinsiyeti belli değil ama kızımda da yiyordum
sehrengiz_8 Aslkdr yeme içmenin cinsiyetle zerre ilgisi yık vücut neye ihtiyaç duyuyorsa Onu yiyorsunuz demek ki vücudunuza zeytindeki vitaminlerin ihtiyacı var onu yiyorsunuz
Burcutku femme bende yeşil zeytin çok yedım ilk zamanlar gece gündüz canım yeşil zeytin istıyordu Kızım olacak Allah’ın izniyle ☺️🌸
Aslkdr Hadi ya ben normalde hic yemezdim o yüzden çok şaşırıyorum kendime bu ikinci ilkinde oyle birsey olmamıştı:)
Babykalamar Aslkdr ben ikisinide yiyorum 🤣🤣 erkek bebegim tuzlu diye midenize iyi geldigi icin yeme istegi oluyor hamilelikte ondandir cinsiyetle alakasi yok
poyrazin_annesi28 Aslkdr İkisini bır yerseniz bı kız bı oğlan olur. Saçmalamayın artık lütfen. Size mantıklı geliyo mu Cinsiyetle ilgili olduğu 😐
Ylzkrkmz Aslkdr benimde Şuan öyle normalde hiç sevmezdim şimdi her öğün canım istiyor cinsiyeti ne oldu sizin 🙈☺️
Tugceksck Burcu_drn 😅😅 işte tutmuyor bunlar 😅 normalde siyah zeytin seven biri değildim şimdi masanın baş köşesinde 😅😅