TTtutku 40 gün kanamam oldu ama şöyle oldu; 10 gün oldu, 3 gün kesildi sonra 5 gün oldu 1 gün kesildi, 6 gün oldu 2 gün kesildi vs… bu şekilde 42. Güne kadar devam etti benim kanamam. Kanama zaten bağışıklığı düşüren ilk sebep. Onun haricinde gece gündüz 2 saatte bir beslemeniz gereken bir bebek olduğu için ekstra yorgun oluyorsunuz ve bu da bu da 2. Sebep. Vücutta da organlarınız zaman içinde geri yerine dönüyor, rahim eski haline geliyor, göbek ve kilolar gidiyor vs ama bunları öyle çok da hissetmiyorsunuz. Süt akıyor göğüslerden zaten o olacak bir şey 😂 onun dışında ekstra bir değişim yok. Hamilelik boyunca yükselen hormonlar bir anda düşüyor ve bu da hormonal dengeyi bozduğundan ekstra sinirli veya duygusal olabiliyorsunuz. Hatta lohusa depresyonu yaşayan var ama bu demek değil ki her lohusa psikolojik olarak zorlanacak. Ben hiç zorlanmadım ki ben 20. Günden sonra gece gündüz evde tek kaldım. Kendinizi bu konuda şartlamayın. İyi olacağınıza inanın, hiçbir sorun çıkmayacağını düşünün. O süreci tek başına atlatan biri olarak söylüyorum ki geçecek.