Zynppp_0999 Kalbimde ara ara çarpıntı hissediyorum sanki derler ya kalbim boğazımda atıyor sanki yaşayan annelerimiz var acaba benim gibi biraz endişelendim de.
nurayett Zynppp_0999 benimde öyle oluyor ya bi çamaşır asıyorum ya da odadan odaya geçiyorum saatlerce koşmuşum gibi atıyor bebeğe kan pompaladıpı için çift mesai yapıyor ondanmış 🥰
Sanie Zynppp_0999 evet canm bendede oluyor ara sıra akşam uyumaya yatınca daha cok oluyor 🤰 inshallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Tufutufu Zynppp_0999 benim özellikle bebek karnımda hareket ederken çok oluyor. Ölecem sanıp korkuyorum her seferinde:( Normal diyorlar hamilelik normali de bi farklı yahu
Fevehan Zynppp_0999 tansiyondan olabilir canım bi sağlık ocağına git alet yoksa ölçtür. Bende de oluyor arada stres üzüntü duygu yoğunluğu yorgunluk falan olunca tansiyonumu etkiliyor kalpte de çarpıntı yapıyor..
Elzsy2023 Evet benimde öyle. Hatta şuan yazarken bile öyleyim. Yattığımda dinlendiğimde farkına varabiliyorum
Zynppp_0999 Elzsy2023 bende Şuan öyleyim yattım yerde bir anda hissetmeye başlıyorum.İnşallah geçer hepimizinki.
Zynppp_0999 Fevehan tansiyonum o an ölçüyoruz evde normal çıkıyor ama kalbim sanki yerinden çıkcak gibi hissediyorum. İnşallah geçer
rky2 Zynppp_0999 bunun için hekime gittim nabız yüksek çıktı bende. Kardiyolojiye gitmen gerekir dedi.
Zynppp_0999 rky2 hamile kalmadan bir kaç ay önce gitmiştim bir şey yoktu. Ama Şuan devam ederse böyle gidicem heralde gene.
defneveannesii_ Ben 9 haftalığım bende de oluyor şu aralar baya rahatsız ediyor hatta. Ekstra olarak durup dururken baş dönmelerim de başladı, sanırım doğal süreçlerdir🤷🏼♀️
Zynppp_0999 defneveannesii_ Bende 12 haftalığım ama erken gibi gelince normal mi bilemedim. Endişe ettim
Fevehan Zynppp_0999 uzan ve dinlen öyle olunca. Çok sık oluyorsa bi doktora görün canım. Ama endişelenme hepimizde oluyor ara ara geçecek inşaALLAH 🌸🥰
anie Zynppp_0999 daha az önce anneme söyledim her gece kalbim boğazımda atıyor gibi diye tansiyon ölçtük baya düşük çıktı
zu98yb Zynppp_0999 canım hamilelikte çarpıntı cok normal ama onun bile bir sınırı var. Çarpıntım oldugunda nabzima bakiyordum 126 falan cikiyordu doktorum yüksek ama hamilelikte normal diyordu. Belli bir süre sonra carpintiyi daha fazla hissetmeye basladim ve fenalik gecirecek gibi oluyordum megerse son zamanlarda nabzim 160 lara çıkmış. Kardiyoloji takipli ilerledik bu zamana kadar. Tabi bende hipertansiyon problemi de var birbiriyle bağlantılı dedi doktor. ilac kullanmak zorunda kaldım 🤷♀️ normal olabilir ama yine de onlemini mutlaka al ❤
yagztalha Benimde çok çarpıyor hatta gece uykudan uyandırıyor beni gögsümden çıkıcak gibi gebelikte 120 ye kadar normalmiş benim nabzım yüksek çıktı şu an beloc diye bi hap var onu kullanıyorum çok şükür baya iyi geldi
Vera09 Zynppp_0999 endişelenmeyin ben son dört ay yaşadım gerçekten zordu hem de yaz mevsimiydi. İnş sizinki sizi yormaz