2022bebeki Tusami Yani hevesiniz varsa yaptırın ama Trendyol da vardi hoş modeller..bence cok gereksiz 🙈 ancak fotoğraf çekimi için olabilir diğer türlü kan vs oluyor koyu renk plastik terlikler daha çok işinizi görür
anie Tusami Ben terliği bu şekilde tercih ettim trendyoldan aldım Taç olarak da bu şekilde beğenmiştim bu sayfadan aldım aynısı geldi ve fiyatları da ortalamaya göre uygundu canım
Smylcn_ Merhaba 😊 Hangi ildesiniz bir de çocuğunuzun cinsiyeti nedir ? Ben kendim set halinde terlik, taç ve bebek ayakkabısı süslemiştim. Hiç kullanamadım. Aynı ildeysek renk tutarsa hediye edebilirim 🥰
Tusami Smylcn_ canım çok naziksin çok teşekkür ediyorum 🥰🙏zor beğeniyorum biraz, kendim seçip sipariş vermek istiyorum 🥰
Smylcn_ Atess33 merhaba yarın fotoğrafını atayım unutturmayın olur mu 😊 yok yok ne zararı şimdi ki bebeğime renk uymuyor elimde kalacağına bi annemizin işine yarasın
anie Tusami https://instagram.com/mimesis_accessories?igshid=YWJhMjlhZTc= Bende gözüküyor canım link açılıyor mu bilmiyorum ama denemek için kopyaladım buraya
anie Tusami ay doğru taç instagramdan yazmamışım 😄 ben bir ay önce yaptırmıştım inşallah fiyatı artmamıştır güzel modeller vardı sayfada