Momsy410 Aysegul_vrl97 70 gun kaldi cok hizli geciyor 🥺 hem bebegime kavusmak icin heyecanlaniyorum hem de doya doya bu donemi de yasamak istiyorum duygulaniyorum. Senin kac kaldi?
Ylzzcngz Aysegul_vrl97 ay son 7 😍 aşırı heyecanlıyım bi O kadarsa korkuyorum tabi 🤦🏻♀️ Oğlumu bırakıp nasıl gideceğim bilmiyorum 🥹
Aysegul_vrl97 Momsy410 inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız benimde 44 gün kaldı bende heyecanlıyım zaman geçmiyor gibi geliyor
Ayselsinan Momsy410 benimde70 gun kaldi bu uygulamada yazan dogum seklim belli degil daha cok heycanliyim…
Aysegul_vrl97 Aasel34 Azıcık kalmış bebeğinizle son günlerin tadını çıkartın 😊 Umarım rahat bir doğum olur
G-a-m-z-e88 Aasel34 ahh aynı gün sayıyoruz benim de 10 günüm kaldı inşallah 🥰 nasılsın peki varmı belirtiler
Aysegul_vrl97 Ylzzcngz hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah pozitif düşünün ki bebeğinize de güzel enerjileriniz gitsin çok az kalmış bebişinize kavuşmaya 😍
mercimektanesii Ylzzcngz bende aynı durumdayım haftaya perşembe sezeryanım var evdeki kızımı düşünüyorum
Tan-su Aysegul_vrl97 stres olmazsa olmazımız hayatımızda ama bebeğimin sağlığı için elimden geleni yapmaya çalışıyorum inşallah tüm hamileler sağlıkla bebeklerini kucaklarina alırlar
Aysegul_vrl97 Zeyneppmuratt Ayy inşallah bende aynı hislerdeyim doğsa da sevsek sarılsak koklasak öpsek 😍🥰🥰
Ylzzcngz mercimektanesii gerçekten çok acayip bi psikoloji çok değişik bi his yi yanımız aşırı mutlu ama bi yandan da bırakıp gitme korkusu🥹 hakkımızda hayırlısı olsun inşallah umarım herşey güzel geçer