husnatskn 23+5′deyim şuana kadar hiç çatı muanesi olmadım, ilk gebeliğim.Açıkçası çekinmiyor da değilim 🙈🙂 kaçıncı haftalarda çatı muayenesi oluyor ?
Mysmrt husnatskn ben de merak ediyorum 35+2 yiz daha hiç çatı muayenesi falan olmadım burda bekleyeyim öğreneyim ben de 😀
Eldgrn husnatskn normalde 37 gibi yapıyorlar ama başka bir komplikasyon vs olursa daha erken haftalarda gerek görebiliyor doktorlar
kahvesever__ Mysmrt sancım fallan yoktu sadece tansiyonum yüksekti o yüzden erken doğum olabilir diye zaten erken de doğum yaptım 37+2 de doğum yaptım
Aygulerdgn Doktordan doktora değişiyor o bence 38+3 haftalığım henüz çatı muaynesi de olmadım nstye de girmedim
Erayrahime husnatskn 36 haftamda olmak zorunda kaldım strese dayalı kasılmalarım oldu Nst sancım çıkınca muayene etti ama korkulacak ağrılı bişi değil iki gün oldu lekelenme olabilir dedi ama iyiyim Kısmetse 10 şubatta sezeryan doğum yapıcam sizde sağlıkla kucağınıza alın inş.
Tubissssss husnatskn 37+5 de oldum. Kendini kasma hiç. Beni çok korkutmuslardi. Ama hiçte öyle acı çekmedim. Tabi bunyeden bünyeye fark olmuş olabilir. Alttan cihazla yapılan muayenenin elle yapildigini dusunebilirsin. Sadece kendini korkutma. 🙏