deletedmom893 Kızlar 20+4 günlük hamileyim dün sinemaya gitmiştik lavaboya gittiğimde aşırı bir sarı akıntı oldu sildikçe daha çok geldi sanki Arada böyle açık bir pembelikte vardı ağrımda var iç çamaşırımda bişey Yok şimdi yine lavaboya girdim yine aynı pembe sarı arasında bebeğin hareketlerini de hissediyorum Çarşamba günü kontörlük sizce gitmeli miyim çok korkuyorum ne olur akıl verin
1850 deletedmom893 pembelık oldugu için akıntıyla birlikte ıdrardan da gelebılır yanı enfeksıyon da olabılır kanama vajinadan da olabıkır beklemeyın hemen gidin riske atmayın
mucizemizibekliyoruzz deletedmom893 gebelikte pembe kırmızı koku kahve gibi renkli akıntı ve kanamaları ciddiye alın. Mutlaka doktorunuzla iletişime geçin
mineeeee deletedmom893 canım benim bende sarı renk geliyordu birden rengi koyu lasti.Lutfen dikkat et ve doktoruna git.Idrar yolu enfeksiyonu için test yaptir
deletedmom893 Rahminde et parçası oluşmuş demişti 2 ay önce doktorum oda ara ara yapar demişti ama daha önce hiç başıma gelmedi bir de ağrı olunca iyi ve korktum
ebrarecem Pembelik olmaması gereken bir durum belki de enfeksiyon vardır kimse doktordan daha iyi bilemez aklında soru işareti kalmasındansa git derim çarşambaya kadar için rahat etmeyebilir
Nisankzn deletedmom893 valla benimki vajinal di fitille geçiyor hoş geri baslior ama ben aylarca ugrastim onunla surekli oluyordu
deletedmom893 mucizemizibekliyoruzz çok teşekkür ederim doktorum sadece kanaman olduğunda gel falan demişti o da vücudumuzun bir yeri kanadıgındaki kanama gibiyse demişti ondan sorma gereği duydum 🙏
deletedmom893 İdrar yolu enfeksiyonuysa sürekli test yapıyorlar yanmam olmasına rağmen YÖK diyorlar kültürü de enfeksiyon yüksek çıkınca yapıyorlarmış o yüzden yapmadılar
deletedmom893 mineeeee canım sorma gidiyorum yapıyorlar bişey yok diyorlar Yanmam oluyor normalde ama testlerde çıkmıyor çıkmadığı içinde idrar kültürü yaptıramıyorum Çarşamba randevum var ama doktorumla görüşeceğim bakalım 🙏