Buse-ozdmr yasminnnnnnn ara sra benımde aniden giriyor o ağrı ama geçiyor normal 36.haftadayım bende 😊doktoruma sordugumda yalancı sancılar ağrılar dedı
Eldgrn yasminnnnnnn inşallah az kaldı şükür yolun sonu artık kaldı 23 gün rabbim sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🥰♥️
yasminnnnnnn Eldgrn amin inşallah canım bi de ben ev yerleştirecem bu ağrıyla nasıl olacak bilmiyorum 😅
Eldgrn yasminnnnnnn Allah yardımcın olsun valla su son günler çok zor dikkat et kendine yardım edebilen biri varsa yardım al mutlaka
yasminnnnnnn Eldgrn yardım edecekler var ama ev bitmemiş daha yani rezillik inşallah yerlesirirm de öyle doğum olur 😅
Yagmurrr98 yasminnnnnnn Normal canım olucak bunlar çok değişik bir acı anlıyorum seni bebek kendini aşağıya itiyor veya sinir uçlarına dokunuyor mus
Zeyrista yasminnnnnnn benim de öyle geçen haftadan bu yana 34 haftalık olduk bugün doktorum magnezyum verdi bir bardak suya döküp eriterek içiyorum yatmadan önce sanki çıkacakmış gibi hissediyorum bazen öyle bir baskı oluyor aşağıya doğru 🤣
Zeyrista yasminnnnnnn evet evet 😂😂 ve yürürken üzerini değiştirirken falan acayip bir baskı var sanki doğuracakmışım gibi 😅
Zeyrista yasminnnnnnn gerçekten zor normalde yürüyüşe çıkardım günde 1 saat 1.30 saat ama evde odadan odaya yürüyemiyorum zor oluyor biraz 😅
yasminnnnnnn Zeyrista penguen yürüyüşü tam 😅 bende hep yürüdüm 1 haftadır pilates basladim ondan sonra böyle oldum
Zeyrista yasminnnnnnn doğumu başlatır diye yapmıyorum ben korkudan bir haftadır aslında yapsam belki de daha iyi rahim ağzı uzunluğumun iyi olduğunu söylemişti doktorum erken doğum riski yok demişti de düşünmeden edemiyorum 😂