Meliyyy Hanımlar merhaba, çift rahimliyim ve 12 haftalık gebeyim. Erken doğum riski var dedi doktor. İçimde hep bir korku hep bir kaygı. Durumu benim gibi olup sağlıklı doğum yapanlar var mı? Desteğinize motivenize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.
inciminel Meliyyy birebir aynı durumdayız. Haftamız bile aynı. Allah’ın izniyle bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah 🥰🤲🧿
Havvagks Meliyyy bende çift rahimden ameliyat oldum şu anda 14 haftalık hamileyim ama rahmim yinede normalden küçük olduğu için serklaj yapıldı sana yapıldı mı şu anda bi sıkıntımız yok inşallah 38leri görürüz hayırlısıyla bana da dedi doktor erken doğum riski var diye o yüzden serklaj yapıldı
Nr_avc3 Meliyyy canım benimde rahmim çift rahim şuan 6 haftalık hamileyim doktor kan sulandırıcı iğne folik asit ve progestan yazdı bol bol dinlenmen gerek dedi
Gkcsl Esimin kardesi bu sekilde dogum yapti cok saglikli tatli mi tatli bi bebisi var icinizi ferah tutun, dunyaya gelicek olani hic birsey engelleyemiyor Allah buyuk☺️