Nuurrr 9 haftalık gebeyim, sürekli birşeyler yemek istiyorum. Midem kazınıyormuş gibi geliyorrrr benim gibi olan var mııı🥴🤭
Kediannesi21 Nuurrr bende 10 haftalığım oğlumda böyle değildim simdi emzirdiğim icin yemek yerken bile açım🤣
Eceecim Nuurrr kendinizi tutun tutabildiğiniz kadar ☺️ 31 in sonlarından sesleniyorum. Başından beri kontrollü giden ben bu hafta kontrolümü kaybettim 😬😬gece, sabah alakalı alakasız her dakika acıkıyorum. Yeni yemek yemiş olsam bile hep aç hissediyorum 😂😂
Melda1986 Kediannesi21 bende 12 haftaligim kendimi zor tutuyorum yemek yemek icin vitaminli seylere onecelik veriyorum
Nuurrr Kediannesi21 benim ilk gebeliğim ama sürekli açım sürekli birşeyler yemek istiyorum, gece kalkıp yiyorum öyle böyle değil. Resmen 2 kilo birden aldım 🥴😅
Nuurrr Melda1986 bende genelde yogurt, süt meyve yiyorum acıktıgımı hissettiğim zaman ama o bile kesmiyo 😅
Betulaa Benim birkaç haftada bir böyle oluyor , en son 6 ayımda 1 ay falan çok iştahım açıldı sonra normale döndü 1 aydır iştahım normal , siz de kendinizi 9 ay böyle gidecek diye şartlamayın belki kısa sürelidir 😊