Tiiffany Baaiisser Güzel ama artık herkesde aynı isimler var. İleride ahmet mehmet ayse fatma gibi olacak hepsi 😶özellikle Asil ismi
Baaiisser Tiiffany soyadımız da almalı uyumlu geldi bize ama hala kesinleştiremiyoruz aren kesin ama asil konusunda izde kararsızız
Nursl7 @Baaiisser 22 aylık kızımın adı Meyra Nur şuan 31+5 haftalık hamileyim oğlum olacak onun adı da Akif Eren olacak kısmetse
Baaiisser Nursl7 isimleri ile yaşasınlar sağlıkla kucağımıza alalım🙏🏼Bizim oğlanın ismi nasıl aren asil kulağa nasıl geliyor
Baaiisser Ozoooo Türkçede güçlü soylu,farsçada en parlak görkemli kum tanesi, hititlerde ışığın çocukları demek internette araştırdığım kadarıyla
Baaiisser Nazlimom çok güzel olmuşş biz bodrumda yaşıyoruz bende aren ege diye düşündüm bodrum da ege de doğacak diye eşim istemedi
Kalbiimde2can Oglumun adi Atakan ikinciye hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyorum o yüzden isimde pek netlesmedi 🤭
Baaiisser Kalbiimde2can cinsiyeti öğrendikten sonra da çok netleşmiyor isim zaten😁doğurana kadar karar veremicez herhalde
Baaiisser Ebrarobusra ay kardeşimin adı tuana öyle akıllı öyle uslu öyle sakin bir bebekti ki ben 13 yaşındaydım doğdugunda ağlamazdı bile doğru düzgün