merveanne_ Tarlusal sonrası adet olamadım göğüs hassasiyetim var gunlerdir,ağrı ve vajinal akintım arttı,pkosluyum bugun 8.gun kaset test yaptim negatif cikti ayni durumu yasayan varmi ?????
Nurr_22_22 merveanne_ ben hep tarlusal kullandım ona rağmen 2 hafta geçerdi adetim en son kullandım 15 gün belki biraz fazla göğüslerim çok acıdı çevresindeki hare büyümeye başladı ben yine anlamadım hamile olduğumu öylesine test yapınca çıktı ortaya hamilelik belki sizde de olabilir ama en kesin sonuç kan tahlili yinede
Butterflyank Tarlusal biraz rskli bir söktürücü adet olmadiysaniz lütfen hamilelik testi yapın aynı şey başıma geldi pcosum tarlusal kullandım adet olmadım meğer hamileymisim ama öncesinde tarlusal kullanmıştım hep geç sokturuyordu hata yetmediği olurdu 2. Paketi almak durumunda kalırdım lütfen dikkatli kullanın bu ilacı 🙏 tarlusal yerine duphaston öneririm oda âdet söktürücü hemde hamile bile olsanız bebeğin tutunmasina yardımcı içeriği bile var.
Butterflyank merveanne_ eğer hamilelik düşünmüyorsanız biraz daha bekleyin derim tarlusal geç söktürüyor ben adet olmadım 2. Testi almaya gittim, eczanedeki çalışan hamilelik testi alın yapın bu rskli bir söktürücü dedi öyle aldım yaptım ve test pozitifti.
merveanne_ Butterflyank az once gidip kan testi verdim korka korka umarim bu defa da hayirlisiyla negatif sonuc gormem ya😔🤲🏻
merveanne_ Meryemm46 olmadi malesef yine 0,100 cikti sonuc ☹️☹️😓 uzulmek istemiyorum ama okdr umutlanip da yari yolda kalmak cok kotu yaa😔 hayirlisini versin Rabbim herzaman ama neolur isteyen,umutla bekleyen butun anne baba adaylari kavusur hayirlisiyla bir yavruya☹️
Butterflyank merveanne_ rabbim size de en kısa zamanda anneliği nasip etsin inşallah sizin için iyi dileklerimi gönderiyorum hiç üzülmeyin bu mucize bir gün karnınıza düşecek, sağlıkla en hayırlı zamanda gelsin inşallah 💕