fMine Kızlar kabızlık ıcın napıyosunuz 19 haftalık hamıleyım kabızlık var ıkı günden beri hıc rahat degılım
El123 fMine canm benm 4 senelik hemoroıdım var doktora en son dayanamıyorum bu kabzlk basurum benı mahvetti dedım MAGNORM diye suya atılan tablet verdı ınan haftada 3 4 gun agrıdan ölen ben 20 gundur her sbaah afedersn duzenlı tuvalete cıkoyorum doktora okdar cok dua edyorum kı 4 senedır bu acıyı yasıyorum cnku sende doktoruna danıs sana da verirse al bu tableti haftan uyrmı bılmıyorum ben 28 haftalıgm
Liliales fMine ben zeytinyağına ekmek banmayı severim çok iyi geliyor. Demir ilacı da kabızlık yapıyor ben 3-4 gün içip 1-2 gün ara veriyorum yani doktor olmadığım için bunu tavsiye etmem ama kendim böyle yapıyorum
Sena00 El123 bende aynıyım kabus gibi geçiyor hemoroid şuan şişmiş durumda ölüyorum ağrısından doktora ayrı yeten eczacıya sordum bu haftalarda bişey veremem dedi artık mahvoldum 😑
Sena00 El123 doğumdan sonra benim dahada berbat oldu şimdi ikinciyi nasıl doğuracam diye düşünüyorum 😑😞
El123 Gmzbysl kabızlıgada ıyı gelıyomu bende aynı soruyu sordum doktora hem krampları hafflıcek hemde kabzlıgn gecıcek dedı gercekten de oyle oldu 4 senelik kabızlk hemoroıd ve makat catlagım var gitmedgım doktor yapmadım sey kalammıstı ılk defa 20 gun boyunca hıc o acıyı yasamadan gecerim su 4 senelik surecte allah doktordan bın kere razı olsn ınslalah kullanacak olanlarda sıfa olur
arirangg fMine Gün kurusu kayısı, çekirdekli siyak üzüm ve bol su tükettim. İşe yaradı çok şükür. Doktor Duphalac diye bir ilaç verdi. Bebeğine hiçbir zararı olmaz, dedi. Ama kayısı işe yaramasaydı kullanacaktım.
El123 Gmzbysl sor valla canm dua edersin ınsallah sende ılk hemen etkıe tmesıni beklemedim ama 1 hafta ıcınde duzenlı kullanımda faydasını gordum ınslalah sende gorursun