Mrveem yenibirannis hayelet çizgi varsa vardır canım hiç çizgi çıkmaması lazım normalde ovulasyon test var mu evde birde onla yap bende yaptım onda çıktı
yenibirannis Mrveem yaptım ovulasyon da daha net çıktı ama herkes ovulssyonda zaten çizgi çıkar diyolar 😐
Mrveem yenibirannis hayır çıkmıyor ikiside koyu renk ise doğrudur canım yumurtlama günün değilse tabi
Mrveem yenibirannis ay canım yanlış belirtilmişim evdeki teste pozitif çıktı sabah kan testi verdim doktor test çıktıysa vardır dedi 🥰saat 4 gibi belli olacak
Serpilali01 guzelanne01_ konuyla alakasız ama güzel anne bende 12 yıl sonra tekrar nasip oldu şimdi oğlusumu bekliyorum adanalisiniz galiba
guzelanne01_ Serpilali01 aynen öyle canım adanalıyım sendemi adanalısın 12 yıl sonra napcaz bakalım🙈kaç haftalıksın canım
Serpilali01 guzelanne01_ evet bende adanalıyım adanada yaşıyorum 🥰 27+2 haftalık hamileyim sen kaç haftalıksin
Eda_11 yenibirannis bu kaset testlerde genelde 7 gün geciktikten sonra net belli oluyor canım. Keşke erken gebelik testi yapsaydın.
Gokaysmom yenibirannis aynılarını bende yaşıyordum şuan 4+5 günlük gebeyim inşallah gebesindir 🙏❣️ben bu zamana kadar kendimi tutamadim nerdeyse akşam sabah farketmeden sürekli test yaptım 😅 en sonunda kan verdim öyle öğrendim 😅😅
guzelanne01_ Serpilali01 bende doğma büyüme adanalıyım ama maraşta yaşıyoruz canım şimdilik malasef eşimin işi ne deniyle benimde 18 haftalık♥️
Serpilali01 guzelanne01_ yakın yakın maraş 🤗🤗mutlu oluyorum fromda adanalı görünce bebiş kız mi erkek mi sağlıkla gelsinler kuzular
Ulviyya-25 yenibirannis ben adetim 3gün geciktiğinde yapmışdım,akşama doğru)çışmıştı.eğer varsa çıkar bence.olur İnşallah❤️