Merveizmir Mavidunyamm bilmiyorum normal istiyorum bn ama olmazsada yalpck bişey yok tekrar hap verdiler açılma olsun diye bekliyorz
Merveizmir Tugcelb sancı geldiğinde kitliyo resmen her hareketim daha çok acı veriyo. Nefes alıp vermekle kesebiliyom anca
Tugcelb Merveizmir sizi çok iyi anlıyorum , bends kıpırdayamıyordum sancılarımın şiddeti artıp araları sıklaştıkça. Sadece en durabildiğim pozisyon da nefes alabiliyordum ve bağırmamsya çalışıyordum
Merveizmir Mavidunyamm Tugcelb doğdu güneşim bugün 2 buçuk gibi normapl olcakti 20 dk denediler ama kafası sıkışmış bide kaka yapmış acil sezeryan oldu. Zor bı süreçti ama sonuç mükemmel Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Mavidunyamm Merveizmir 2 gündür sancı mi cekiyordun ya çok geçmiş olsun Allah uzun ömürler versin inşallah 🤲❤️
Tugcelb Merveizmir aminn, önemlş olan ikinizin sağlığı zaten doğduğu zaman anlıyorsunuz herşey geçiyor geride kalıyormuş insan sonra anlıyor. Rabbim sağlıkla büyütmenizi nasip etsin inşallah
Ruken_olgn Merveizmir 4 gün önce suni sancıyla doğum yaptım çok zor rabbim yardımcınız olsun sancı geldiğin de derin derin nefes alarak kendisini sakinleştirin
Merveizmir Ruken_olgn teşekkür ederim hem suni sancı mi yedim 20 dk normal doğum deneyimi. Kapanışıda sezeryanla yapmış oldum zor oldu amap sonuç muhteşem rabbim isteyen herkese napsip etsin