Aynenkanka Sila66 bir avcılar hamişi de ben 🤗 uyuz oluyorum anadolu hastanesine doktorları da çalışanları da çok gıcık bence 😒
Aynenkanka Nur54 eve yakın diye mecburiyetten 2 kere gittim bi ortopediye bi kere de dermatolojiye hastanın yüzüne bakmıyorlar belki hepsi aynı değildir ama bana böylesi denk geldi uyuz oldum ben de
Aynenkanka Sila66 20 haftadan sonra nasıl yukarı çıkmazmış benim de plasenta aşağıda doktorum çıkabilir bebek çok yer değiştiricek dedi kesin ve kesin çıkmaz demedi bazı doktorlar çok üzüyor insanı ya
Nur54 Aynenkanka olabilir bazıları öyle bende mecbur gidiyorum eve yakın diye buraları pek bilmiyorum
gullunur07 2214 Bende uğraş hanıma gidiyorum telefondan bilgi vermiyorlar yarın gidicem ben fiyatları öğrenir haber veririm
gullunur07 2214 Normal doğum 9 sezaryan 10 Normal doğum da 1 gün sezaryan da 2 gün kalıyorsun hastanede
gullunur07 Nur54 merhaba canım avcılar Anadolu hastanesinde normal doğum 9 ya bunun içinde neler var acaba bilgin var mı epidural yapıyorlar mi doğum icretinin içinde mi yani buda bilgin varsa yazar mısın canım
Aynenkanka Sila66 yok bebeğim ben florya Medical Park da doğum yaptım. Avcılarda oturuyorum manasında yazmıştım onu😄