MaviK Sdda04 öyleymiş ilk kızımda sivri başlamıştım ama sonradan denildiği gibi bele doğru yaygındı geniş çaplı 😀 erkek anneleri de gördüm çok defa sivri top gibi şirin bir karın
Sanal_koala00 Sdda04 oğluma hamileyim , evet göbeğim top gibi sivri ve hep aşağıda hiç yukarılarda olmadı 😌
El123 Sdda04 kızımda karnım cok yayvandı smdı oğlum olcak 28+3üm ve karnm sivri hamıle gbı degılım kızımda asırı kılo almıstm oğlumda cok almadm suanlk bakalm🙈
1anne2bebek__ MaviK bir kızım var bir de nasip olursa oğlum olacak göbeğim aynı ilerliyor kızımda ki gibi 😃
1anne2bebek__ MaviK yani bende değişmedi. Şu an 21 haftadayım ilerde ne olur bilemiyorum. Ama ekşi tatlı olayı da bende olmadı. Kızımda da hiç aşermedim sadece bulantım oluyor iyi geliyor diye ekşi yiyordum elma vişne suyu falan. Bu hamileliğimde de aynı oldu. Artık doğururum kız olursa bilmiyorum 🤣🤣
Betulaa Benim de kızım olacak inşallah göbeğim altta ama yayvan değil , kenarlardan genişleme olmadı hamile olduğum arkadan belli olmuyor, 7. Ay bitti.
Sobb Sdda04 aynen belirginlesir yavaş yavaş allahin izniyle 🥰bana da hiç göbeğim büyümüyor gibi geliyor
Sena00 El123 benimde ikici gebeliğim daha cinsiyet için erken şunu merak ediyorum acaba kızda olan belirtileriniz erkekde de oldumu yada aynı deyip buda kızdır ama sürpriz olarak erkek çıktı oldumu sizde umarım anlatabildim 😂biraz karışık yazdım kusura bakmayın
higirl Sdda04 kesinlikle öyle aşermeler falan kesinlikle doğru değil çünkü bütün belirtilere göre kızım olması gerekiyordu ama bu karın şeklinin doğru olduğunu düşünüyorum sivri olursa erkek oluyor benimde oğlum olucak ve karnım sivri yüzümde ayrı bi ışıltı ve güzellik olduğunu söylüyor herkes ☺️
Sobb higirl aynen canım bende de öyle oldu o tür şeyler sivri karın ve yüzüm güzelleşti herkes öyle diyordu bakıp yüzüme 😊
Aysehsdmr Sdda04 bence doğru gibi . Çünkü benim ilk gebeliğim oğlum daha dikti bu öyle değil daha yaygın belime doğru
Hayalmi Sdda04 3. Gebeliğim 2 si erkek bu kız Allah ın izniyle şuana kadar tek hurafeyi tutturamadım 😁 3 gebeliğimdede karnım sivri hemde bayağ sivri bi bakan bidaha bakıyor 😂. Karın şekli bende tutmadı aşermelerde öyle kız geç hareket eder dediler oğullarımdan daha erken hissettim kızımı 😊 oda tutmadı kusman yoksa erkektir dediler hiç bulantım olmadı şükür oda tutmadı . 😂 bilmiyorum daha ne kaldı 😂
El123 Sena00 yok anladım ama soyle soylm kızımda cok kustum ama bu hamılelıgmde bulantılarım oldu ama hıc kusmadım kızımda uyku bilmezdim bunda baslarda cok uyudum bırde neyle alakası var blmıyorum ama kızımda bukdar dımc degıldm bu hamılelıgmde hıc hamıle oldgumu bıle blmıyorum ıs guc hıc bısey agır gelmıyo hatta tasındım fılan hamıleyken yanı hala kendımı hamıle gbı hissetmiyorum o agırlk yok uzeromde