dilber_ikra Doğum sancısı gaz sancısına benziyor mu lütfen bilenler yazsın çok merak ediyorum çok sancım var
Daisy0000 dilber_ikra Ben henüz doğum yapmadım ama ablam 3 çocuk doğurdu.. Tarif etmen gerekirse nasıl bir acı oluyor diye sorduğumda gaz sancısı gibi demişti
dilber_ikra Daisy0000 Ben iki gündür mahf oldum ama bazen acaba bu doğum sancısı değilde gaz sancısı mı diyorum ama hastaneye gittim sancıların var dedi şuan çok korkuyorum
dilber_ikra Damlamsu benim ki iki gündür sürekli taş gibi karnım bi yerde toplanıyor ve o kadar sertleşiyor Kİ
Damlamsu dilber_ikra neden toplanıyorki sancı mı oluyor o bide sürekli olmaya basladı bilen biri bizimle de paylaşabilir mi?
Damlamsu dilber_ikra ben de de yoktu yani doktorum çatı muaynesi yaptı açıklığım var mı diye sordum daha yeni açtık orayı gibisinden bişey söyledi bide perine masajı yapmam gerekiyormuş
Ledeyna21 Damlamsu sancı sırtınıza dizlerinize vurur ve pozisyon değiştirsenizde geçmez gerçek doğum sancısı
elayaz_ dilber_ikra gaz sancısı dersek yanında çok hafif kalır 😃 alt tarafınız zonkluyor gibi ara ara nefesinizi kesen acıyla başlıyor açılmanız artıkçada sancı daha sık sık vurmaya başlıyor
dilber_ikra elayaz_ benim ki belimden gelmiyo ama bütün karnımı kalkıyo ve bazen beni öldürecekmiş gibi oluyo
Rukiye24 Ledeyna21 belim ağrıyor sağ kısımdan özellikle 10 dakika da bir neredeyse sürekli karnım sertleşiyor