Naz1616 Aksuuu__ ben ilk bebeğime aşılama ile hamile kaldım 10 gün sonra gebelik testinde çok silik çıkmıştı 12 gün kanda 38 değer ile öğrendim
twinsmom_ Aksuuu__ çatlatma iğnesinin kaçıncı günü oluyor bugün bi yapıp iğne etkisi geçti mi diye baksaydın valla sabrına hayran kaldım kaç gündür sabrediyorsun 🤩🤩
Nurkcy Aksuuu__ ben Aşılamanın 12. Günü evde test yaptım çok silikti, kan verdim 45 çıktı sonra beta 😊 sen kaçıncı gündesin
Benas Aksuuu__ bende aşılama yaptım ve 10. Günde evde yaptım çıktı çok korkmuştum bakamamıştım ama elhamdulillah sonuç + çıktı umarım dizinde hayırlısı olur çıkarsa haber verin :)
twinsmom_ Naz1616 benim gibi sabırsız biri 🤭 bende 10. 11. Gün de pozitif gördüm akşam kan verdim 67,69 çıktı doktorun gel dediği güne daha 3 gün var ama dayanamadım yarın gidicem inşallah 🤭
Efnanefnan Aksuuu__ lütfen sabredin 4 gün daha çünkü çatlama iğnesinden dolayı pozitif çıkabiliyor hayal kırıklığı olmasın.kendimden biliyorum
Naz1616 Aksuuu__ kasık ağrım oldu hafif sadece başka hiç belirtim yoktu kendimde çok belirti dinledim ama belirtiler 6. Haftadan sonra başladı bende
Aksuuu__ twinsmom_ vallahi normalde bende çok sabırsız biriyim ama etrafımdakiler yapma yapma diyor bana 😂
twinsmom_ Aksuuu__ bana da dediler hatta doktorum Allah kahretmesin seni bak sonucuna bakmam erken yapma dedi güldü bana baya ama durur muyum asla dayanamam 😅
twinsmom_ Aksuuu__ iğnenin etkisi geçmiştir büyük ihtimalle 1 2 gün daha dur öyle yap o zaman ya da dururum daha diyorsan biraz daha sık dişini 😇
Aksuuu__ twinsmom_ hahahha valla haklı doktor baya sabırsızsın inşallah benimde senin ki gibi sonuçlanırda 😍
twinsmom_ Aksuuu__ ay hiç bilemedim şuan kendim için olsa gözümü karartıp yap derdim ama senin için cesaret edemedim sanki henüz🤭
Esliasu Aksuuu__ canım yapma bence 14 gün yap ben 10 gunlukdu yaptm pozitif çıktı sonra negatifi gördüm 12 . Gun