Ervaelizinannesi 30+1 haftalık kızım çok hareketliydi ama dünden beri hissetmiyorum eşim elini kattığında hissettim dedi dün ama ben hiç hissetmedim varmı başına gelen normalmi yani bilmiyorum korkmaya başladım 😖
Denizz01 Ervaelizinannesi o haftalarda biraz normal çikolata yiyip su için sola yatın olmadı bi acild gidin rahat edin steess ettikçe hiç etmiyolsr hsreket bende öyle olmuştım nst ye başlandım güm vurdj 😂
Melhaercan Ervaelizinannesi bende 30 haftalığım arada oluyor uyuyorlar genelde bence rahatsız etme annesi 😍 ne kadar sürede haraket etmiyor mesela oda önemli dün arkadaşım aşırı temizlik yapmış bebek 1 buçuk gün haraket etmemiş daha dün haraket etmiş baya korkmuslar çok yormuş annesi onu
Kaderburr Ervaelizinannesi illa tekme atması gerekmiyor, hafif kipirdar seyrelerek görürsün Yemek yedin mi belki yorgunsun
Annesininumudu Ervaelizinannesi bugün tam 28 haftalık olduk benim ki de hareket etmiyo grip oldum çok halsizim her tarafım ağrıyo galiba ondan çarşamba günü randevu var bakalım bekliyoruz
Ervaelizinannesi Denizz01 normalde tatlı yediğimde yerinde duramazdı kızım ama yok dünden beri bir kilo tatlı yedim neredeyse
Yarendilan28 Canım benimde senin gibi oldu gün boyu hiç hareket etmedi resmen dr ultrasonda çok hareketli dedi
Ervaelizinannesi Annesininumudu bizimde daha çok var kontrole böyle giderse dayanamayacam erken gidecem 😔
YagizAsyaMom Ervaelizinannesi dün hiç bir iş yapmadım hep uzandım. Bugün tık tokata ara tırmalıyor karnımın alt tarafı acıyor. Ama tekme fln yok 🤔 Beklemekten başka çare yok bazen böyle yspıyorlar
Ummi O haftalrda blmemde benmki en basindn beri tembeldi 38 olduk harektleri dahada azaldi bugünlerde nts de iyi ckio herseymz 😂bazi cocuklr tembel olablio canm bseyler yeyince anca harekt edio hafufce parmaklarinla vurur gbi yap cikolata ye meyve syu ic eger 1 saat icinde hareket etmezse hastaneye git hi doktrdn dinlemstm
Ervaelizinannesi Ummi sağol canım öyle yapim olmadı benim kızım maşallah çok hareketliydi şimdi bende kansızlık çıktı kan seviyem 9.buçuk olmuş ondan da çok çabuk yoruluyorum nefes darlığı falan başladı ondan da olabilir mi acaba
Muezzarabiaertyudf Ervaelizinannesi 12saatte 10kez hareket ediyor sa normal etmiyorsa doktora git cnm
ezgikurttt Ervaelizinannesi canim korkma bende cok yogun calisiyorum yorgun oldugumda hic hareket etmiyor ertesi gun hareket ediyor. Oluyor oyle endiselenme
Yersu Çikolata tatlı gibi bişeyler yiyip solunuza yatıp takip edin oynayacaktır oynamazsa hastaneye gidin içiniz rahat edee
Ervaelizinannesi Yersu tatlı krizi geçirecem artık gidip gelip yiyorum inanın akşama kadar beklicem olmadı gidicem acile
Ervaelizinannesi YagizAsyaMom bende dün biraz yürüdüm alışveriş merkezinde sadece sonra hep yattım hiç böyle olmamıştı korktum
YagizAsyaMom Ervaelizinannesi yoo genelde oluyor korkma çünkü ben alışkınım koca bir gün haraket etmiyor ne zaman yatağa giricem yatıcam tekmelemeye başlıyor bak bu saat oldu tık yok