ELFKSMN Selamlar herkese. Tecrubelerinizi merak ettigim bir durum ile karsi karsiyayim. Hafta kontrolunde doktor 1kg dedi ogluma. Normalde 600 gr goruruz bu haftalarda ve 28 haftalarda genelde 1 kg gormek isteriz. Boyle giderse sezeryan olursun dedi. Simdi sureci zamaninda boyle Olup kilosu normale gelen ve normal doguran anneler varmi 🫠 yani benim doktor biraz kolayci ama neticede ben her zaman saglikla zamaninda gelsin olursada normal dogum isterim. Ama bebegin kilosuna bagli hizli gelisim ile dogum sekli ve haftalariniz nasildi merak ediyorum ☺️
cansualisa ELFKSMN yalanın daniskasııı😀😀😂😂 27 de oğlum 1029 gramdı doktorunuzu değiştirin bence😀💕 daha 26 da bunu diyennn ooo 3 aya neler der
Kizilicee ELFKSMN benimde 26 suan 1 kg 🤍 sadece bir hafta önde gittigini söyledi oda nornal yapisal birazda biz anne baba olarak iriyiz zaten küçük bir cocuk beklemiyorduk🤐
Busel ELFKSMN 25+3te gittigimde de 815 grdı dün gittim 26+5ti 1050 gr dedi yani tam haftası ile uyumlu çok iyi dedi sizde bir başka doktora gozukun isterseniz
Busraaa22 ELFKSMN 26. Haftada benimde 1 kg’ydu gayet iyi dedi doktorum normal zaten bu haftalarda bu kilo
mysweetbabyy cansualisa bencede doğru yazmışsın resmen şimdiden aşılamaya baslamis zaten bebek 26da 1 kilo oluyor genelde 1 hafta önde diye nasıl 3 hafta önde demiş bazi doktorlar kapatılmalı
Sd_gulerer88 cansualisa al bendende o kadar ne kadar garip bi yorum olmus o doktorun lafi 👀 benimde 28 haftama girdim 1220 gr ve gayet uyumlu gidiyoruz o doktor ya konusmak icin konusmus
Egtzcn ELFKSMN Benim 23.haftada 610 gramdı doktor gayet iyi haftasıyla uyumlu demişti sizin doktorunuz 25.haftada 600 gram bekliyor😅 İlginçmiş doğrusu🤭
selinsmother ELFKSMN merhaba 24+1 de 924 gramdı bana böyle bir yorum yapmadı ilerleyen haftalarda dengeleyeceğini söyledi ☺️
EmineDefneGokce ELFKSMN yoo ben gayet normal doğum yapmıştım ilk kızımla aynı kilodaydı 😂 34-35 ten sonra dengeleniyor
arzu3525 Bugün kontrolüm vardı. 26+2 yiz şuan 1170 gram ve 37 cm ölçtü. 1 hafta önden gittiğini söyledi doktorum