atlasinannesi_ Asyadgn benim sol tarafım ağrıyor ve benim oğlum sol tarafıma baskı yapıyor Allah Allah şaşırdım bunu duyunca doktor bebek baskı yapıyor kasılma yapıyor dedi ciddi bir şey yok dedi
Asyadgn atlasinannesi_ valla bana detaylı ultrasyon doktoru dedi normal kadın doğumcu demedi burda böbrek büyümesi falan yazmış bi kaç arkadaş kafam karıştı inşallah sadece bebek baskı yapıyordur böbrek falan değildir bende emin olamadım
Secil2818 Melekby neden olurmuş, benim de yoktu az önce sağ tarafıma yattım o zaman bir ağrı girdim. Sağ belden böbrek gibi böyle sağ karna geliyor. Anlamadım ya değişik bir ağrı. 22 haftalığım bende
Melekby Secil2818 sağ böbreğimde açılma varmış ama öyle önemli bsiey değilmiş öyle dedi doktor şuan ağrımıyor geçti şükür
Secil2818 Melekby çok şükür, Rabbim şu süreci sağlıkla geçirmemiz, sağlıkla doğumlar yapmamızı nasip etsin inşallah ❤️
MerveGuler Melekby karnınız büyüdüğü için kaburgaya baskı yapıyor benimde çok olurdu o haftalarda sağ kaburgam hep batardı sonlara doğru pek kalmıyor
_beybisolar123 benimde fazka haraket edince yada akşamları filan aniden bi agri saplanıyor sag tarafıma sanki bicak gibi hareket ettrmiyo bile bugun anlattim idrar yolu enfeksiyonu dedi sağolsun dojtorum nerem agriyo desem enfeksiyon diyo