Vusaleeee Məndə varam. Və gelmişkən bir sey sorusum. Qizlar hamile olandan bəri uziyə düşəndə sol mədəcikdə qolf topu yazirdi e8 də getdim kiçik olçüdə yazılmışdı həkim kecib gedir deyir. Sizdədə belə olan olib nə vaxd gedir
555eeee67 Vusaleeee canım məndə olmayib hələ ele şey ne qederlikdir səndə hamiləlik məndə 7 6 ya keçecem sabah
NH_22_NH Vusaleeee mən sabah uzm gedecem 2 həfte bundan qabaq geddim dedi aybaşıyla duz gelmir gununuz 2 hefte geridi mən 7 hefte bilirdim dedi 5 heftelikdi ged 2 hefteye birde gəl sabah 7 heftemdi gedecem inşAllah xoş xeber deyerlər
NH_22_NH Birde UZM həkimi dediki narahat olma mayalanma ola bilsinki gec olub sizde aybaşıyla duz gəlmir yeni 2 hefte gec tez ola bilir hamida uşaqi görmuşdum dedi ureyi 5 heftede döyunməz 7-8 de gəl inşAllah sabah urey döyuntusun eşiderem 🤲🏻❤️
555eeee67 NH_22_NH məndə aybaşıdan 3 gun fərq edr yumurtaya ilə adam istr gedib ancaq uzn yaninda dayansın yoxlamaq istəyr
Aysel555 NH_22_NH salam can beli tez veyaxur geç mayalanma ola bilir . Men mualice ile qalmisam prolaktin Cox idi mende yeni aybasimi gün gün izleyirdim ama indi düz gelmir . Uwaq boyukdu hefteni boyuk gösterir . Yeni normal hesabla 32-33 olmalıyım ama 35-36 gösterir usm .
NH_22_NH Geddim gəldim qizlar min şükür salamatçılıqdı 1 deyqeye 157 vurur 7 həfte 2 gunlukdu ❤️🧿olmayanlara Allah qismet etsin ❤️her kesin qucaqinda bir körpəsi olsun inşAllah❤️sağ salamat dunyaya getirək🤲🏻🧿
555eeee67 NH_22_NH can lap yaxşı bakida qalırsan? Mende bir az problem var idə həkim yataq rejimi yazib duşuk ehtimalı var hemdeki əkiz uşaq görnur demişdi biri zəyfdi
NH_22_NH 555eeee67 yo Şirvandanam hələki burda həkimə yoxlanişa gedirem ama inşAllah 12 həfteden sora şəherdede həkim tapib gedecem siz harda qalırsiz? Bu arada mənde yataq rejimindeyem biraz işimden görum 2-3 saat dincəlirəm 1 hefte bundan qabaq qrip oldum pis keçirdim və kariçnivi axintim oldu 1 hefte 5-6 gundu şukur əvvəlki vəziyyetimə qayitmışam kariçnivi axintimda yoxdu sadece dincəlirəm dermanlarimi edirem inşAllah sağ salamat başa vuraram❤️🤲🏻
NH_22_NH 555eeee67 ))) 12 heftede biləcem ilk uşaqdi nə olur olsun esas sağlıqlı uşaq olsun sağ salamatda dunyaya gəlsin🤲🏻 bes sizde ilkdi?
555eeee67 NH_22_NH mende hemin vəziyyətdəyəm yataq rejimində ciddi özdə azca qan axmamda olub qəhvəyi axintimda olub ona görə duşuk təhlukəm var ancaq. Yatiram mendede ilkdi hə bakida qadirdim zaqatalada köçmüşəm burda gedirəm həkimlərə🫡
NH_22_NH 555eeee67 inşAllah keçecey o gunlerde narahst olmuyun mənde sizin kimi idim 1 gunde elə mənden qanda gəldi sora aciq karicnivi sora kesildi inşAllah sizdede elə olar esas kefini yuksek tut yaxşı olacaq🤲🏻
NH_22_NH 555eeee67 tabletka fol turşusu atiram gunde 1 defe diyufaston tabletka evvel 2-2 i 3 defe atirdim ləkəmə göre indi 1-1 gunde 3 defe biogest şam qoyuram geceler birde agolutin progestron terkibli gun aşırı dokturum dedi bulari 3 ayina kimi etmey lazimdi
555eeee67 NH_22_NH yoldaşım bakida işləyir qaynanam təkdir deye onana qaliram yanmda olmur deye darixiram