Havvagks kızlar merhaba 5+6 haftalık hamileyim kılcal damar rahatsızlığım olduğu için doktorum ecopirin verdi kahverengi lekelenmem oldu onu kullanmaya başlayınca acaba tesadüf mü yoksa ecopirin yüzünden olabilir mi
cancuuuu Havvagks ben de kullanıyorum ama lekelenme hiç olmadı. İsterseniz doktorunuza soeun bi derim
pembemor25 Havvagks bende kullanıyorum 6 haftalık hamileyim sabah kalktığımda peçeteye geldi çok çok az gebelikte kahverengi akıntı normal göründüğü için doktoruma falan sormadım tekrarda olmadı
Havvagks pembemor25 kese oval olmuş dedi dün iğne vurundum progesteronuda sabah akşam kullanıyorum ama yine de devam ediyor
pembemor25 Havvagks benim bir defa oldu geçti siz yine de panik yapmayın kan olmadığı sürece sorun yok derler ya bi doktorunuzla iletişime geçin kahverengi akıntı çok mu geliyor?
Kubroli Ben tüp bebek tedavisi görüyorum dün beta pozitif çıktı fakat kahverengi lekelenmem olıyıo yarın tekrar kanda bakılacak çok endişeliyim.
Havvagks pembemor25 hayır ara ara sildikçe peceteye geliyor salı gününe randevu aldık bol bol istirahat ediyorum inşallah bi sıkıntı olmaz
Kubroli Havvagks evet canım dün gittim değerim yükselmiş elhamdülillah fakat ara ara lekelenmem oluuyoo kahverengi sekilde kasık agrısından sonra oluyor özellikle endişeleniyorum maalesef.
Havvagks Kubroli dün yine artış oldu kahverengi lekelenmede gittik hastaneye yine iğne vurundum 4 gün sonra tekrar iğne vurunacam kalp atışlarını duydum 🥹🥹o kadar güzel ki
Kubroli Havvagks elhamdülillah rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kavuşmak nasıp olsun bebişlerimize🤲🏻 sizin normal gebelik mi
Havvagks Kubroli evet 5 ay önce çift rahimden ameliyat olmuştum 4 aylık korunmadan sonra ilk denemede oldu çok şaşırdık ameliyattan önce olmadı hiç