Gayeeee Doktorum 4 haftadır her gittiğimde bebeğimin 6 haftalık olduğunu söylüyor kesem düzensiz olduğundan sadece bebeği baz alarak söylüyor keseden anlaşılmıyormuş ama 1 aydır 6 haftalık demesi normal mi gelişim geriliği falan olabilir mi
kadertugrul7 Gayeeee doktorunuzu değiştirin bence benim ilk oglumda geriden gelmisti ilk zamanlar vitamin yazmıştı direk bebeğin normal haftasinda ilerlemisi için
Gayeeee Elilar2225 kendisine soruyorum daha öncede böyle söylemiştiniz diye hayır diyor 6 haftalık görünüyor diyor
betulpolat İlk defa duyuyorum böyle birşey doktora sormadınız mı neden 1 aydır 6 haftalık diye… Yani bence doktorunuzu değiştirin
Gayeeee betulpolat kendisi de inanmak istemiyor her seferinde 6 haftalık diyor söylediğimde ben 6 cm falan demişimdir siz yanlış anlamışsınızdır diyor ama şöyle ki ilk gittiğimizde 6 hafta 2 gün demişti sonra ki haftalarda 6 hafta 4 gün demişti sonrasında da 6 hafta diyip durdu ben bunu nasıl yanlış anlayayım 6 cm 6 hafta anladım diyeyim o zaman o 2-4 günlerini ne diye anlamam gerekiyor ve hadi her şeyi yanlış anladım bu bebek niye hep 6 cm olsun ki her açıdan bana yanlış geliyor
Gayeeee Mrvbnbg2208 kese aşırı düzensiz olduğu için tek doktor takibi altında kalmak istedik ama artık 1 ay aynı şeyi duyunca şüphelendim
Gayeeee mylittlebabym evet doğru bugün onu araştırdım ve o yüzden buraya yazmak istedim ilk kendimi inandırmıştım belki 6 cm demiştir diye sonra araştırınca olmayacağını gördüm
Seyma_58 Gayeeee iyide hiçmi büyümğyor bu bebek kalp atışını duymuyor musunuz 1 okur 2 olur 1 aydır 6 haftalık gözüküyorsa bebekte sorun vardır doktorunuzu değiştirin