Sevin21 Kızlar bebek arabal önerileriniz neler ? Tecrübeli anneler araba arayısındayım bir türlü karar veremiyorum
Nazlimom Sevin21 trawel almıştık aşırı ağır oluyor bebeğim 9 aylıkken sattık baston aldık iyiki almısım ama pusetliler ilk aylarda iyi oluyor pusetli bastonlarda var ya da puseti ayrı bebek arabasınıda ayrı baston alabilirsiniz gerçekten cok rahat ettim
theAna Sevin21 ilk hamileliğimde bir hevesle travel aldım çok pişman oldum. Hem ağır oluyor hem de ayrı parçalı olduğu için taşıması sıkıntı bir yaşa kadar kullandık sonra satmaya karar verdim. Şuan Kraft a9 kabin boy aldım o kadar hafif ve kolay ki diğerinin yanında kuş gibi 🥲
Zeynep1080 Ben chiccodan katlanabilir hafif güzel bir araba almıştım çokta memnunum , her yere götürdük tatile memlekete vs , büyük tekerli iri arabalar çok yer kaplıyor hem ağır ,ama sürerken daha konforlu orası ayrı ,
betul_yilmazz Bende konfor olarak baza aldım Cybex Priam tercih ettim bebek nerde olursa olsun rahat uykuya dalıyor hiç sıkıntı olmuyor araba biraz ağır evet ama asansör ve araba olunca vesait kullanmayınca o da sıkıntı olmuyor Siz şartlarınıza göre tercih yapın yine de :)
KayraKuzusu Betulxxx bu arabayı bende alıcam gerçekten cok kullanılışlı ve hafif bir araba normal travellerdan değil tekerlekleri küçük kapatması cok kolay ve cok şık